• verkoop@intr.nl
  • 088-0204000

Raambekleding powered by Eve Motionblinds

Raambekleding met Eve Motionblinds voor een smart home

INTR. presenteert met heel veel trots: raambekleding powered by Eve Motionblinds. Dit unieke concept is exclusief verkrijgbaar bij INTR. Hiermee zijn we toonaangevend in de Nederlandse markt. Eve Motionblinds is slimme en stijlvolle raambekleding die onmisbaar is voor de moderne consument met een smart home. Naadloos integrerend met andere slimme apparaten in huis, biedt deze innovatieve raambekleding een nieuwe dimensie aan comfort, gemak en veiligheid. Stap in de wereld van Eve Motionblinds en ontdek de voordelen!

Stel, je gaat een weekend weg. Je hebt het zo ingesteld dat de gordijnen op een bepaalde tijd sluiten en zo de indruk wekken dat er iemand thuis is. Of je organiseert thuis een gezellige filmavond met vrienden. Met een eenvoudige spraakopdracht zullen de gordijnen zachtjes dicht glijden, de verlichting gedimd worden en de sfeer perfect worden ingesteld. Dit zijn slechts enkele van de scenario's waarin Eve Motionblinds schittert en ons leven gemakkelijk en veilig maakt.

Wat zijn de voordelen?

  • Koppelen met alle smart home platformen: Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Home en Samsung SmartThings
  • Bediening via spraakbesturing, app, handmatig en met een afstandsbediening
  • Instellen, bedienen en automatiseren met je smartphone
  • Installeren binnen een minuut
  • Draadloos en oplaadbaar d.m.v. USB-C
  • Geen bridge, registratie of cloud-afhankelijkheid nodig

Motionblinds is een merk van de wereldwijd bekende raamspecialist Coulisse. Nieuw van Coulisse en Motionblinds is Eve Motionblinds, ontwikkeld in samenwerking met smart home specialist Eve Systems. Coulisse gaat met Eve Motionblinds een stap verder dan haar huidige raambekleding collecties. Dankzij de baanbrekende technologieën van Thread en Matter kun je de raambekleding koppelen met alle grote smart home platformen.

Thuiskomen met Eve Motionblinds

Na een lange werkdag keer je terug naar huis in het donker, terwijl de regen onophoudelijk neervalt. Eenmaal thuis aangekomen, doorweekt en uitgeput, ontdek je dat de gordijnen reeds gesloten zijn, de sfeerverlichting zachtjes brandt en de vloerverwarming een warm welkom biedt aan je koude voeten. De binnentemperatuur is heerlijk aangenaam en langzaam voel je je weer relaxed. Een perfecte setting om thuis te komen! Nu rest je enkel nog de maaltijdschotel in de oven te schuiven en te ontspannen in je gezellige huis. Dat is de magie van Eve Motionblinds!

Dit scenario kun jij helemaal zelf regelen, gewoon vanuit je luie stoel! Alle slimme apparaten in huis zijn te bedienen met de app van je smart home platform. Je kunt timers instellen en bepaalde scènes automatiseren. Precies zoals jij het liefste ziet. Jij hebt de volledige regie over je huis!

Maak het leven gemakkelijker

De slimme raambekleding van Eve Motionblinds maakt het leven makkelijker en aangenamer. Als onderdeel van een smart home-ecosysteem waarbij verschillende slimme apparaten samenwerken, beweegt raambekleding met Eve Motionblinds op het ritme van ons dagelijkse leven. Hierdoor wordt er op elk moment van de dag de perfecte sfeer in huis gecreëerd.

Ontwaak in alle rust met gordijnen die ’s ochtends automatisch voor je openen. Met enkel een gesproken bericht transformeer je het huis in een oase van rust, waar je je ongestoord kunt terugtrekken voor een moment van mindfulness en privacy. Slimme raambekleding van Eve MotionBlinds werkt naadloos samen met andere slimme apparaten om het leven in huis nog comfortabeler en eenvoudiger te maken.

Ultieme veiligheid

De slimme raamtechnologie van Eve Motionblinds draagt op verschillende manieren bij aan de veiligheid van huishoudens. Zo kun je het huis bewoond laten lijken door een timer in te stellen die de raambekleding automatisch opent en sluit op bepaalde tijdstippen. Handig wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Dit helpt inbraken te voorkomen en geeft een gerust gevoel. Bovendien is raambekleding met Eve Motionblinds draadloos, wat het extra veilig maakt voor kinderen en huisdieren. Veiligheid staat altijd voorop, vooral in de vertrouwde omgeving van thuis.

Een tweede veiligheidsaspect is dat de Eve Motionblinds out-of-the-box motoren geïntegreerd kunnen worden met andere slimme apparaten, zoals sloten, deurbellen en camera’s. Met je smart home systeem kun je al deze apparaten op afstand bedienen en bewaken. Hiermee kunnen we, waar we ons ook bevinden, altijd een oogje houden op ons huis.

Slim en duurzaam wonen

Maak raambekleding met Eve Motionblinds onderdeel van het smart home ecosysteem. Het kan zo samenwerken met andere slimme apparaten in huis zoals de verlichting, de speakers en de thermostaat. Zo wordt jouw woning nog slimmer en kun je jouw ideale leefomgeving creëren. Profiteer van 100% privacy garantie zonder afhankelijkheid van de cloud. Daardoor kunnen Eve Motionblinds motoren ook op de automatische piloot werken met behulp van schema's.

Bovendien zorgen slimme raambekledingssystemen voor een gezond, aangenaam en energiezuinig huis. Dit kan onder meer door bepaalde scenario’s te creëren. Zo kan je instellen dat de rolgordijnen in de woonkamer ’s ochtends na zonsopkomst omhoog rollen en ’s avonds wanneer het donker wordt weer naar beneden gaan. Ook kan je instellen dat zodra de temperatuur boven een bepaald aantal graden Celsius stijgt, de zonwering omlaag gaat. Je maakt zo optimaal gebruik van de isolerende eigenschappen van raambekleding, je bespaart energie en je realiseert het ideale binnenklimaat.

Neem contact op met onze raamdecoratie specialisten

Wil je graag meer informatie ontvangen over onze elektrische gordijnrails met Eve Motionblinds? Neem dan contact op met onze raamdecoratie specialisten Henk Garrits en Jelle Remerie. De twee heren staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen.

Contactgegevens Henk Garrits:

M: 06-53 67 97 79 | E: h.garrits@intr.nl

Contactgegevens Jelle Remerie:

M: 06 - 82 08 18 22 | E: j.remerie@intr.nl
Bekijk onze bestelformulieren

Geavanceerde connectiviteit met Eve Motionblinds

Wilde je raambekleding met Motionblinds integreren met je smart home platform had je tot voor kort de Motionblinds Wi-Fi Bridge nodig. Met Eve MotionBlinds is dat nu geheel verleden tijd. Dit zijn de meest toekomstbestendige motoren op de markt die de nieuwste smart home technologieën Thread en Matter ondersteunen. Dit betekent onder meer dat de motoren kunnen werken met alle grote smart home platformen. Eve Motionblinds werkt via de ondersteuning van Thread naadloos met Apple HomeKit en maakt via Matter ook verbinding met Google Home, Amazon Alexa en Samsung SmartThings. Zonder dat er een bridge, registratie en cloud-afhankelijkheid nodig zijn.

Heeft de consument nog geen slimme woning? Dan kan raambekleding met Motionblinds Bluetooth de eerste stap zijn naar een smart home. Is de consument al in het bezit van een smart home systeem en zijn er al andere slimme apparaten aanwezig in huis? Dan mag raambekleding met Eve Motionblinds eigenlijk niet ontbreken in de slimme woning! Zie hieronder wat de verschillen zijn tussen Motionblinds met Bluetooth, Motionblinds met de WiFi-Bridge en Eve Motionblinds. Motionblinds biedt oplossingen op maat die afgestemd zijn op de behoeften van de consument.

Wat zijn de verschillen?


            Bluetooth              Bluetooth + Bridge           Eve Motionblinds
Werkt zonder bridge                  ✔️                                                    ✔️
Setup in een minuut                  ✔️                            ✔️                        ✔️
Automatisering met timers                  ✔️                            ✔️                        ✔️
Automatisering met scènes                            ✔️                        ✔️
Smart home connectiviteit                            ✔️                        ✔️
Bediening van overal                            ✔️                        ✔️
Werkt zonder registratie                  ✔️                        ✔️
100% privacy geen cloud                  ✔️                        ✔️
Gebouwd op Thread                        ✔️

Werkt met Matter

                       ✔️

In drie stappen geïnstalleerd


Stap 1: kies een smart home platform

Mocht je nog niet over een smart home platform beschikken, is de eerste stap er eentje uitkiezen. Eve Motionblinds raambekleding kan worden ingesteld vanaf alle smart home platformen die Matter ondersteunen. De bekendste platformen zijn Apple Homekit, Google Home, Amazon Alexa en Samsung SmartThings. 


Stap 2: kies de juiste smart home hub

De Eve Motionblinds motoren hebben een smart home hub nodig die naast Matter ook Thread ondersteunt. Elk platform biedt een selectie hubs die deze functionaliteiten combineren in één apparaat. Kies een hub van het platform dat je wilt gebruiken om je slimme huis te bedienen.


Stap 3: scan de Matter Setup Code

Zodra je rolgordijnen hangen én de hub is ingesteld, kun je de raambekleding eenvoudig toevoegen aan je smart home via de app van je smart home platform of via de Eve Motionblinds app. Scan de Matter Setup Code en volg de simpele instructies om de installatie te voltooien. Een setup verliep nog nooit zo snel en probleemloos!

Download onze folder

Eve Motionblinds

Eve MotionBlinds is gebouwd op Thread, een energiezuinige, veilige en op internet gebaseerde mesh-netwerktechnologie voor IoT-producten. Thread zorgt voor een betrouwbaar netwerk waarin slimme apparaten sneller reageren en de levensduur van batterijen verbetert.

Matter is de nieuwe smart home standaard die het eenvoudig maakt voor Eve MotionBlinds om zonder eigen bridge of cloud-afhankelijkheid te werken. Dit houdt in dat alle smart home apparaten veilig kunnen worden bediend vanaf elk platform. Er wordt gebruik gemaakt van een lokaal netwerk met 100% dataprivacy. Hierdoor kunnen alle slimme apparaten naadloos samenwerken, ongeacht het smart home-systeem dat wordt gebruikt.
Het gordijngewicht berekenen kan via onze speciale calculator. Deze tool bepaalt aan de hand van stofbreedte/stofhoogte en bochten welk gewicht aan de stof er aan de rail kan komen te hangen.

Bestellen

Mocht je meer informatie willen ontvangen over Eve Motionblinds kun je contact opnemen met onze raamdecoratie specialisten Jelle Remerie en Henk Garrits. De twee heren staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen. Ook voor deskundig advies kun je bij Jelle en Henk terecht.
Je kunt Eve Motionblinds raambekleding bestellen door onze bestelformulieren in te vullen. Deze bestelformulieren vind je op onze website.