• verkoop@intr.nl
  • 088-0204000

Wat zijn de verschillen tussen Eve Motionblinds en Motionblinds Bluetooth?

We hebben onlangs de gloednieuwe Eve Motionblinds raambekleding exclusief mogen onthullen. Dankzij de innovatieve technologie vormt de raambekleding een uniek concept dat onmisbaar is geworden voor de moderne consument. Wat onderscheidt Eve Motionblinds van de bestaande Motionblinds Bluetooth? Dat leggen we je haarfijn uit!

08-04-2024
Wat zijn de verschillen tussen Eve Motionblinds en Motionblinds Bluetooth?

Wat maakt Eve motionblinds zo anders?

Dankzij de nieuwe Thread en Matter technologieën is raambekleding van Eve Motionblinds direct gekoppeld aan een smart home platform en smart home hub. Dat betekent dat je geen bridge meer nodig hebt, zoals bij de Bluetooth-versie. Met het smart home platform en de hub kan je gewoon via spraakberichten je raambekleding openen of sluiten. Hoe handig is dat? Je kunt zelfs vanaf elke plek ter wereld je raambekleding bedienen via je mobiele telefoon. Super handig voor als je net de deur uit bent en je bent vergeten de rolgordijnen dicht te doen. En weet je wat nog fijner is? Je kunt nu ook je Eve Motionblinds koppelen met Apple HomeKit, en ze zijn compatibel met Google Home, Amazon Alexa en Samsung SmartThings.

De nieuwste motoren op de markt

Als je je raambekleding wilde integreren met Motionblinds Bluetooth in je smart home platform, had je tot voor kort de Motionblinds Wi-Fi Bridge nodig. Met de Eve Motionblinds is dat nu verleden tijd. Deze raambekleding is uitgerust met de meest geavanceerde motoren op de markt, die de nieuwste smart home technologieën, Thread en Matter, ondersteunen. Dit betekent dat de motoren naadloos kunnen samenwerken met alle grote smart home platformen. Dus geen gedoe meer met een bridge!

Smart home platforms en hubs

Een smart home platform is eigenlijk gewoon een app die je op je smartphone installeert om de Eve Motionblinds te bedienen. Hiermee kan je op afstand de raambekleding instellen en verschillende automatiseringen configureren, zoals het automatisch openen van de raambekleding om 08:00 uur elke dag.

Een smart home hub daarentegen is een fysiek apparaat dat de Eve Motionblinds verbindt. Deze hubs hebben vaak ook extra functies, zoals een ingebouwde speaker. Het is belangrijk om een hub te kiezen die compatibel is met Thread en Matter technologie.


Eve motionblinds hub

Welke smart home hub heb je nodig?

Er zijn verschillende opties beschikbaar. In onze blog: "Het installeren van Eve motionblinds, hoe doe je dat?" hebben we ze allemaal voor je op een rijtje gezet, zodat je de juiste keuze kunt maken die past bij de behoeften van jouw klant.
Smart home hub
Linda Halsema
Linda Halsema
Auteur
Contact: