• verkoop@intr.nl
  • 088-0204000

Het installeren van Eve Motionblinds: hoe doe je dat?

Eve Motionblinds is een bestaand product met de nieuwste technologieën. Door de Matter-over-Thread functie heb je geen onhandige Wi-Fi Bridge meer nodig. Het verbinden van nieuwe technologieën lijkt lastig, maar niks is minder waar. In deze korte gids nemen we jou mee in hoe je Eve Motionblinds installeert.

14-03-2024
Het installeren van Eve Motionblinds: hoe doe je dat?

Kies het juiste smart home platform en smart home hub

Voor een naadloze integratie zijn een smart home platform en een compatibele hub essentieel. Deze platforms, bedienbaar via mobiele apps, stellen je in staat om je Eve Motionblinds raambekleding moeiteloos te bedienen en aan te passen. Een fysieke smart home hub, geplaatst binnen je woonruimte, verbindt de raambekleding direct met je gekozen platform.

Welke smart home platform en smart home hub heb ik dan nodig?

Het kiezen van een platform en hub lijkt lastig, maar Eve Motionblinds verbindt met verschillende merken (apps). Elk merk biedt diverse hubs aan, waardoor je de vrijheid hebt om te kiezen wat het beste bij de thuisomgeving past. Hieronder staat een lijst met platformen en hubs die geschikt zijn.

Smart home platform (apps)

  • Apple Homekit
  • Google Home
  • Amazon Alexa
  • Samsung SmartThings

Smart home hubs (fysieke producten)

Merk Product
Apple Apple TV 4K 3rd gen
Apple TV 4K 2nd gen

HomePod 2nd gen

HomePod Mini
Google Nest Hub 2nd gen
Nest Hub Max
Amazon Echo 4th generation

Hoe verbind ik Eve Motionblinds raambekleding?

Na het installeren van Eve Motionblinds en het instellen van de hub, voeg je de raambekleding eenvoudig toe aan je smart home systeem. Scan de Matter Setup Code en volg de instructies voor een snelle en soepele setup.


Hulp nodig? Neem contact op met onze raamdecoratie specialisten

Wil je graag meer informatie ontvangen over onze elektrische gordijnrails met Eve Motionblinds? Neem dan contact op met onze raamdecoratie specialisten Henk Garrits en Jelle Remerie. De twee heren staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen.

Linda Halsema
Linda Halsema
Auteur
Contact: