• verkoop@intr.nl
  • 088-0204000

W.INTR. Actie 2023: gratis winterjas bij geselecteerde producten

Vanaf maandag 23 oktober begint onze jaarlijkse W.INTR. Actie. Bij aankoop van geselecteerde producten ontvang je gratis een winterjas. Zo kom jij de winter wel door! Ontdek welke artikelen meedoen met de actie.

19-10-2023
W.INTR. Actie 2023: gratis winterjas bij geselecteerde producten

De traditionele W.INTR. Actie staat op het punt van beginnen! Bekijk hieronder bij welke artikelen je een gratis winterjas ontvangt. Klik vervolgens op het product om het gelijk te bestellen. Met onze donkerblauwe winterjas met subtiele gele details kom jij zeker stijlvol voor de dag. De winterjassen zijn verkrijgbaar in de maten S tot en met 5XL. Let op, vermeld de maat/maten van de jas(sen) in de opmerkingen van je (online)order.

Het gaat om afname van minimaal bepaalde hoeveelheden. Deze actie loopt tot zolang de voorraad strekt, op = op. Wees er dus snel bij! Er geldt een maximum van 5 jassen per klant. Zo kunnen zoveel mogelijk mensen profiteren van de W.INTR. Actie. Heb je vragen over deze actie? Vraag ons gerust naar de voorwaarden.


Raamdecoratie

We trappen af met de actie-producten van raamdecoratie. Deze hebben we overzichtelijk voor je op een rij gezet:

Ondervloeren

Nog ondervloeren nodig? Dan heb je geluk, ondervloeren van verschillende merken doen mee aan de actie. In totaal heb je keuze uit liefst 16 ondervloeren van 10 verschillende merken! De volledige lijst met de geselecteerde ondervloeren vind je hieronder:

Messen, schoonloopmatten, plinten, profielen, lijm en egaline

Naast ondervloeren en raambekleding zijn er nog veel meer producten die meedoen met de W.INTR. Actie. Zo krijg je bij bepaalde producten in de categorieën messen (snijgereedschap), schoonloopmatten, plinten, profielen, lijm en egaline ook een gratis winterjas cadeau. In de categorie messen geldt dat voor de merken Mozart (bij 10 dozen) en INTR. (bij 20 dozen). Als je 30 m² aan schoonloopmatten bestelt van ons eigen merk INTR. Catch of INTR. Moist ontvang je tevens een mooie jas. Bij de categorie profielen doen twee merken mee: Küberit (bij € 750,-) en Prinz (bij € 750,-). In de categorie plinten nemen sierplinten, hoekplinten en Döllken Cubu-flex, allen bij 60 lengtes, deel aan de actie.

De volgende producten doen mee in de categorieën lijm en egaline:

Nu je weet welke artikelen meedoen aan de W.INTR. Actie kun je nadenken welke producten jij nog nodig hebt in de aankomende winterperiode. Sla snel je slag en ontvang die leuke, warme winterjas helemaal gratis!Joost Heijnen
Joost Heijnen
Auteur
Contact: