• verkoop@intr.nl
  • 088-0204000

Laat je interieur schitteren met Saffier!

Afgelopen september, tijdens de INCODA, hebben we onze gloednieuwe PVC collectie van Saffier geïntroduceerd. En we kunnen niet wachten om je alles te vertellen over deze prachtige nieuwe lijn.

29-09-2023
Laat je interieur schitteren met Saffier!

Saffier: een merk om te laten schitteren

Saffier is een merk dat we hebben ontworpen om te schitteren. En dat doen we op alle mogelijke manieren: op productniveau, winkelniveau, verkoopargumentatie niveau en service niveau. Deze collectie zal helpen om een huis te laten stralen en een persoonlijke touch te geven.

Het moderne interieur: een mix van alles

Je hebt het vast al opgemerkt: in een modern interieur kan alles. Een vintage Perzisch tapijt onder een strakke designkast, de oude Chinese vaas van oma die een prominente plek krijgt in de woonkamer... Alle stijlen en kleuren kunnen gecombineerd worden, en toch zorgen ze samen voor eenheid.

Er is niet meer één stijl die domineert. Je wilt variëren en combineren. Je wilt expressief zijn, inspirerend, eigen en fantasierijk. En dat is precies waar we voor staan met Saffier.

Creëer je eigen stijl met Saffier

Mensen zijn niet bang om te combineren en creëren een 'eigen' stijl. Je zoekt een interieur dat bij je past. Dat komt niet uit een catalogus. Je interieur is een metafoor voor je leven, en dat is voor iedereen uniek.

Daarom kies je voor 'eclectisch wonen': je kiest het beste uit voor jou. Met Saffier zeg je: weg met de saaiheid, we doen het even anders!

Uniek display concept

Daarnaast heeft Saffier een uniek display concept wat zich onderscheidt op de winkelvloer. Saffier is verkrijgbaar in 13 verschillende decors, met standaard planken van 153cm x 23cm. Deze planken zijn ook verkrijgbaar in visgraat & in click.

De meest matte vloer van Nederland

En last but not least: Saffier is de meest matte vloer van Nederland. Dus als je op zoek bent naar een vloer die zowel stijlvol als praktisch is, dan is Saffier de perfecte keuze voor jou.
 

Rick de Vries
Rick de Vries
Auteur
Contact: