• verkoop@intr.nl
  • 088-0204000

Bereikbaar tijdens de vakantieperiode

Bereikbaar zijn voor onze klanten is voor ons een topprioriteit, zelfs tijdens de vakantieperiode. INTR. en INTR. Points blijven geopend.

13-07-2023
Bereikbaar tijdens de vakantieperiode

Bereikbaar zijn voor onze klanten is voor ons een topprioriteit, zelfs tijdens de vakantieperiode. Het kan soms lastig zijn om tijdens deze drukke tijden alles te regelen, maar wees gerust, de medewerkers van INTR. en de INTR. Points staan voor je klaar.

INTR. blijft geopend

Heb je een dringende vraag of wil je graag een aankoop doen? Geen zorgen, onze INTR. Points blijven gewoon geopend tijdens de vakantieperiode. Onze collega’s staan klaar om je te helpen met al je vragen en behoeften. Zo zorgen we ervoor dat je altijd kunt rekenen op de beste service. Ook zijn de INTR. Points gewoon bereikbaar. Hier kun je terecht voor al je vragen en het doen van aankopen voor jouw klus. 

Altijd klaar om te helpen

We begrijpen dat de vakantieperiode een drukke tijd kan zijn. Daarom doen we er alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze INTR. Points blijven geopend en bereikbaar, zodat je tijdens onze openingstijden altijd bij ons terecht kunt. We kijken ernaar uit om je te helpen en bedankt dat je voor INTR. Kiest. Tot ziens bij INTR. of een van onze INTR. Points!


Barend Vos
Barend Vos
Auteur
Contact:

Meer van onze blogs

Bekijk alles