• verkoop@intr.nl
  • 088-0204000

Slimme raambekleding en energie-efficiëntie: bespaar energie met Motionblinds

Tegenwoordig zoekt iedere consument naar oplossingen om het energieverbruik in huis te verlagen en te besparen op energiekosten. Slimme raambekleding met Motionblinds is zo’n innovatieve oplossing. De Motionblinds motoren zijn een uitstekend voorbeeld van hoe technologie ons kan helpen energiezuiniger te leven.

12-06-2024
Slimme raambekleding en energie-efficiëntie: bespaar energie met Motionblinds

Hoe Eve Motionblinds en Motionblinds Bluetooth helpen bij het verminderen van energiekosten

Met Motionblinds Bluetooth kun je in de app drie timers samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat de rolgordijnen automatisch om 20:00 uur ’s avonds naar beneden gaan, wat helpt om energie te besparen.

Wil je echter maximale energiebesparing realiseren? Kies dan voor raambekleding met Eve Motionblinds technologie. De motoren van deze raambekleding zijn uitgerust met sensoren en kunnen worden geïntegreerd met andere smart home-apparaten, zoals thermostaten en weerstations. Deze integratie maakt het mogelijk om een volledig geautomatiseerd en efficiënt smart home ecosysteem te creëren. Stel je voor dat de houten jaloezieën automatisch sluiten wanneer de temperatuur onder een bepaalde drempel komt, of juist openen om de warmte van de zon binnen te laten wanneer het koud is buiten. Dit soort automatisering vermindert het gebruik van verwarming en airconditioning aanzienlijk.

De voordelen van slimme raambekleding op een rij

Raambekleding met Motionblinds biedt een breed scala aan voordelen voor energie-efficiëntie en comfort in huis. Door slimme technologie en geautomatiseerde raamproducten zorgt Motionblinds voor aanzienlijke besparingen en een duurzamere levensstijl. Hier zijn de belangrijkste voordelen op een rij:

  • Energiezuinig
    Raambekleding met Motionblinds helpt bij het verminderen van het gebruik van verwarming, verlichting en airconditioning, wat leidt tot lagere energierekingen.
  • Betere isolatie
    Raambekleding met Motionblinds beperkt warmteverlies in de winter en voorkomt oververhitting in de zomer, waardoor je huis altijd op de meest energiezuinige manier wordt beheerd.
  • Automatische bediening
    Dankzij sensoren en integratie met smart home-apparaten reageren Eve Motionblinds raamproducten automatisch op veranderingen in het klimaat en de binnentemperatuur.

Meer weten over Motionblinds?

Ontdek alle voordelen en andere mogelijkheden van Motionblinds, neem contact op met je vertegenwoordiger raamdecoratie, Henk of Jelle, als je meer wilt weten.

Linda Halsema
Linda Halsema
Auteur
Contact: