• verkoop@intr.nl
  • 088-0204000

INTR. en Uzin Utz samen op InCoDa

De Interieur Collectie Dagen (InCoDa) staat weer voor de deur. Van 24 tot en met 26 september zijn INTR. en Uzin Utz samen te bewonderen op dé vakbeurs voor woninginrichters en parketteurs.

08-09-2023
INTR. en Uzin Utz samen op InCoDa

De Interieur Collectie Dagen (InCoDa) staat weer voor de deur. Van 24 tot en met 26 september zijn INTR. en Uzin Utz samen te bewonderen op dé vakbeurs voor woninginrichters en parketteurs. Alle innovaties van de product groepen van INTR; vloeren, vloertechniek, raamtechniek-decoratie en parket zijn te bewonderen op de InCoDa beurs. De volgende collecties worden door INTR. op de InCoDa gepresenteerd.

Parky parket: een houten vloer met het gemak van PVC of laminaat

Kortgeleden introduceerden wij bij INTR. de nieuwe collectie “Parky”. Deze perfectie combinatie van laminaat en echt hout zorgt voor uitzonderlijke en pure kwaliteit met unieke voordelen. Deze vloer heeft namelijk een toplaag van echt hout supersterk en slijtvast, een waterdicht oppervlak en 8 lagen vernis

Klik hier voor meer informatie over Parky.

Introductie: Saffier PVC-vloeren

Op de InCoDa presenteren wij een volledig nieuwe collectie PVC-vloeren. Deze nieuwe collectie van Saffier is de meest matte collectie PVC-vloeren die in Nederland verkrijgbaar is. Het is leverbaar in verschillende kleuren en dessins. De opties voor installatie zijn planken, visgraat of tegels die zowel dryback als in click-systemen verkrijgbaar zijn. Met de nieuwe collectie van Saffier kunnen ook trappen worden voorzien van een ultramatte uitstraling die perfect aansluit bij de rest van het interieur.

Parador Modular One

In de decors van Parador Modular ONE vind je alles terug in de meest uiteenlopende kleuren en vormen, van graniet tot beton en hout in verschillende structuren. Voor deze collectie zijn uitsluitend grondstoffen gebruikt die uitvoerig zijn getest en vrij van weekmakers zijn. Op de InCoDa kan de bezoeker kennismaken met de decors die van Polyproleen zijn gemaakt.

COREtec Stair Expert en tips & tricks

Met de nieuwe app van COREtec wordt het inmeten van trappen kinderspel. Hierdoor kan een trap in slechts één dag volledig worden gerenoveerd. Op de InCoDa zal een groot deel van de collectie PVC-vloeren van COREtec worden gepresenteerd, en zullen er handige tips & tricks worden gegeven over het leggen van een visgraatvloer.

Klik hier voor meer informatie over Stair Expert.

Live demonstraties bij Uzin Utz

Wij staan gezamenlijk met Uzin Utz op de InCoDa. Wat kan je van hun verwachten? Bij Uzin Utz kan de bezoeker rekenen op live demonstraties voor de parketteur en de woninginrichter. Ook kunnen de bezoekers zelf aan de slag met de machines en handgereedschappen van de merken Wolff en Pajarito. De nieuwe Magic Oil Pure, de nieuwe Moisture Tolereant Technology en de Wolff Independende Stripper zullen gedemonstreerd worden op de beurs.

MELD JE NU GRATIS AAN VOOR DE INCODA!

 

Joost Heijnen
Joost Heijnen
Auteur
Contact: