• verkoop@intr.nl
  • 088-0204000

Nieuwe collectie: PARKY

INTR. introduceert een nieuwe collectie parket. Deze perfecte combinatie van laminaat en echt hout zorgt voor een uitzonderlijke en pure kwaliteit.

28-08-2023
Nieuwe collectie: PARKY

Introductie van Parky vloeren bij INTR.

INTR. is vanaf heden distributeur van het vloerenmerk Parky. Parky vloeren zijn een unieke aanvulling op ons assortiment en bieden het beste van twee werelden: de warmte en het unieke design van echt hout, gecombineerd met de voordelen van laminaat. In deze blogpost vertellen we alles wat je moet weten over deze nieuwe collectie.

Geen imitatie, maar echt hout

Wat Parky vloeren zo speciaal maakt, is dat de toplaag van echt hout is gemaakt. In tegenstelling tot laminaatvloeren met een imitatieprint, wordt bij Parky natuurlijk hout gebruikt. Omdat alle bomen uniek zijn, is ook elke plank uniek. Zo krijgt elk interieur een mooie, authentieke uitstraling.

Supersterk en krasbestendig

Parky vloeren zijn niet alleen mooi, ze zijn ook ontzettend sterk en krasbestendig. Dankzij de nieuwe Titanium finish met acht stevige vernislagen, is de vloer nog beter bestand tegen krassen en intensief gebruik. De high density fibreboard (HDF) kern maakt de planken sterker en stabieler dan massief of halfmassief parket. Parky vloeren kunnen dus met een gerust hart gebruikt worden in de keuken, hotellobby, kantoorruimte of boetiek.

Waterdicht oppervlak

Met Parky hoef je je geen zorgen te maken over morsen. Elke plank heeft namelijk een waterdicht oppervlak, zolang vlekken of plassen binnen 12 uur schoongemaakt worden. Zowel de planken zelf als de groeven zijn beschermd door het Aqua Sealing Complete systeem, dat de vloer tot in de kleinste hoekjes beschermt.

Eindeloos variëren met puur natuur

Parky vloeren zijn variërend van strak en subtiel design, een rustieke landelijke uitstraling tot het warme karakter van de Walnut collectie. Parky heeft een breed scala aan kleuren, patronen en formaten om de houten vloer te vinden die perfect past bij elk interieur.

De goed doordachte opbouw van Parky vloeren

De kracht van Parky zit 'm in de slimme opbouw van de vloeren. De Titanium afwerking met acht lagen vernis zorgt ervoor dat de vloer bestand is tegen slijtage, krassen en vocht. Bovendien is deze sterke vernislaag bijna onzichtbaar, dankzij de supermatte afwerking.

Onder de Titanium afwerking bevindt zich de houten toplaag, die met behulp van het DSI-systeem (Double Sided Impregnation) op de HDF-kern wordt geperst. Tijdens dit proces wordt de lijm zo diep mogelijk in het hout geperst, terwijl de vernis van bovenaf wordt aangebracht.

De sterke HDF-kern zorgt ervoor dat de vloer beter bestand is tegen indrukken, zoals zware voorwerpen of naaldhakken. Ten slotte zorgt een houten tegenlaag voor extra stabiliteit en bij de Deluxe+ variant zorgt een 2 mm kurklaag voor een zachter loopgeluid.

2 unieke displays

Voor de Parky vloeren hebben 2 unieke displays, de Compact Display (100 x 90 x 190 cm) en de Mini Display (135 x 60 x 125 cm). Beide displays zijn voorzien van 12 stalen, schoonloopmatten en een set swatches.



Kortom, Parky vloeren zijn de perfecte keuze voor een prachtige, duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer met de uitstraling van echt hout. Vragen of meer weten? Neem gerust contact op met een van onze vertegenwoordigers. Zij helpen je graag verder!

Rick de Vries
Rick de Vries
Auteur
Contact:

Meer van onze blogs

Bekijk alles