• verkoop@intr.nl
  • 088-0204000

Update INTR. Point Hoogeveen weer open!

Bij de buren van INTR. Point Hoogeveen heeft 18-12-2023 een brand plaatsgevonden. Door de vele rook en roet schade bij ons INTR. Point hebben wij deze helaas moeten sluiten. In dit nieuwsbericht zullen de nieuwste updates en foto's delen omtrent INTR. Point Hoogeveen.

11-01-2024
Update INTR. Point Hoogeveen weer open!

Update 22-01-2024

Door goed werk van ons team kunnen wij vandaag de deuren in Hoogeveen weer openen. Wij hebben een speciale heropeningsactie bij ons INTR. Point in Hoogeveen. Kom dus snel langs om te zien wat deze actie inhoudt. Vestegingsleider Dreis (te zien op afbeeldingen) deelt: " Er komt veel op je af in zo'n situatie, meer dan je in eerste instantie zou verwachten. Het was een proces dat moeilijk te bevatten was". Nu, na het herinrichten van ons pand en het aanvullen van onze schappen, zijn we meer dan klaar om onze klanten weer te verwelkomen. 


Update 11-01-2024

De huidige stand van zaken bij INTR. Point Hoogeveen: de grote schoonmaak is afgerond, momenteel zijn we bezig met het opbouwen en inrichten van het pand. Het streven is om maandag 22 januari onze deuren weer te openen om onze klanten weer te verwelkomen. Onderstaande foto's geven een beeld van de huidige situatie.Barend Vos
Barend Vos
Auteur
Contact: