• verkoop@intr.nl
  • 088-0204000

Terugblik op InCoDa 2023

Wat waren het drie geweldige dagen op de Interieur Collectie Dagen! We willen alle bezoekers van onze stand graag bedanken voor hun komst. We blikken nog even terug op een succesvolle en gezellige InCoDa 2023.

03-10-2023
Terugblik op InCoDa 2023

Samen met Uzin Utz was INTR. traditiegetrouw present op de Interieur Collectie Dagen. Met onze gezamenlijke stand kregen de bezoekers een mooi beeld van alle innovaties en collecties op het gebied van vloeren, raamtechniek(-decoratie) en vloertechniek. We blikken terug met enkele betrokkenen op InCoDa 2023.

Bekijk onze aftermovie! 

De voorbereiding

In haar functie als marketingcoördinator bij INTR. had Evita Huigsloot-Koloc dit jaar voor de derde keer de eer om het ontwerp van de INTR. stand te realiseren. Het organiseren van een beurs en het ontwerpen van een stand is een proces dat we al aan het begin van dit jaar starten. Vaak wordt onderschat hoeveel werk dit met zich meebrengt, maar het is ontzettend leuk! En we doen dit uiteraard niet alleen, maar met vele partijen samen zoals de organisatie van Gorinchem Evenementenhal, PUUR! standbouw en onze leveranciers waaronder Uzin Utz, WOLFF, Büsche, Parky, COREtec, Mflor en Parador.

Evita: “Na al het harde werk en maanden van voorbereiding is het fantastisch en ontzettend spannend om eindelijk het eindresultaat van de stand te zien en alle enthousiaste reacties van collega’s, leveranciers en klanten te horen en te zien.”

“Indrukwekkend hoe groot jullie stand samen (INTR. en Uzin Utz) is!” Een bezoeker op InCoDa.

Meer dan 400 m² standruimte

We hadden vorig jaar al een indrukwekkende uitbreiding van 64 m² gerealiseerd, en dit jaar voegden we daar nog eens 16 m² aan standruimte toe. Dit komt neer op een stand van ruim 400 m²! Op deze extra meters hebben we onze productgroepen raamtechniek en parket gepresenteerd, waarbij Büsche dit jaar succesvol onze stand heeft aangevuld. “De huiselijke sfeer die we creëerden maakte onze stand tot een groot succes en trok gedurende de drie beursdagen veel bezoekers. Met een overzichtelijke en sfeervolle opstelling die meteen de aandacht trok”, vertelt Evita.

Net zoals voorgaande jaren hebben we ruimte gecreëerd voor de presentaties en demonstraties van COREtec, Parador en Mflor. Van zowel COREtec als Parador kregen we hele fijne ondersteuning van de brandmanagers.

Het binnenplein met Saffier

Dit jaar was InCoDa voor ons extra spannend vanwege de introductie van ons nieuwe merk Saffier. Dit merk onderscheidt zich door kleurrijke, eclectische interieurs en presentaties die allesbehalve ‘saai’ zijn. De Saffier stand hebben we even kleurrijk gemaakt, met de vier kenmerkende kleuren en beeldvormen die we ook terugzien in onze POS-materialen. Dit resulteerde in een groot binnenplein waar elke bezoeker werd verrast met de kleurrijke presentatie en de frisse, vernieuwende uitstraling. "Eindelijk iets anders!", was een van de vele enthousiaste reacties op ons nieuwe Saffier concept.


“Wat een mooie, kleurrijke presentatie hebben jullie ervan gemaakt!” Een bezoeker op InCoDa.

Unieke raamtechniek presentaties

"De presentatie van de volwaardige Büsche producten was indrukwekkend en werd goed ontvangen door het publiek", aldus Productmanager Raamtechniek Linda Halsema. Daarnaast werd de techniek van alle gemotoriseerde systemen goed gedemonstreerd, waardoor bezoekers een duidelijk beeld kregen van de mogelijkheden. Een bijzonder interessant aspect van de presentatie was het heldere overzicht van hoe raamdecoratie met MotionBlinds naadloos gecombineerd kan worden met gemotoriseerde gordijnrails van MotionBlinds.

Dit alles opent de deur naar slimme technologie met innovatieve mogelijkheden voor geautomatiseerde raambekleding. Ook de verschillende Forest systemen werden overzichtelijk gepresenteerd met alle gemotoriseerde opties. Een ander hoogtepunt op het gebied van raamtechniek was het nieuwe EasyHand systeem in de Wepro raamdecoratie collectie, dat zich als een aantrekkelijk alternatief voor Smartcord presenteerde. Linda: "Al met al een zeer geslaagde InCoDa 2023!"


“Mooi om te zien dat er een heleboel nieuwe ontwikkelingen zijn!” Een bezoeker op InCoDa.

Ervaringen van de vertegenwoordigers

Verkoopleider Bart Terpstra vond het een zeer geslaagde beurs. “Zelf kijk ik altijd enorm uit naar InCoDa, niet alleen vanwege de noviteiten, maar vooral vanwege het weerzien van klanten en relaties. Tijdens de beurs fungeren we als gastheer, en ik ben blij te kunnen zeggen dat het weer succesvol verlopen is.”

Accountmanager Parket Frank Linde is al dertig jaar werkzaam in de wereld van parket en kent natuurlijk veel mensen uit het parket-vak. “Voor mij is InCoDa echt een relatiebeurs. Ik spreek met mensen waarmee ik al dertig jaar een goede professionele relatie onderhoud. Het parket-gedeelte met Parky was gezellig knus opgezet en liep door met het raamtechniek-gedeelte.”

Voor accountmanager Max Streppel was het juist zijn allereerste InCoDa. “Ik vond het een hele leuke, leerzame en indrukwekkende ervaring. Erg leuk om klanten zo in een andere setting te spreken en om drie volle beursdagen zo enthousiast met iedereen in gesprek te kunnen over onze mooie producten.”

Op naar InCoDa 2024!

Evita: “Wanneer op dinsdagmiddag om 17:00 uur, na drie beursdagen, de deuren weer opengaan voor de standbouwers om alles af te breken, is dit altijd een moment van afscheid, maar ook van opluchting; We hebben het weer geflikt! En drie dagen lang genoten van alle bezoekers!”

We vinden het elk jaar weer een feestje om dit prachtige evenement te organiseren en te beleven. We zien jullie graag weer op InCoDa 2024!”


Joost Heijnen
Joost Heijnen
Auteur
Contact:

Meer van onze blogs

Bekijk alles