• verkoop@intr.nl
  • 088-0204000

Opening INTR. Point Nuth

Op donderdag 8 december opent het INTR. Point in Nuth officieel haar deuren! Woninginrichters en parketteurs uit de regio zijn van harte welkom om te ervaren wat het nieuwe INTR. Point te bieden heeft.

10-11-2022
Opening INTR. Point Nuth

Op donderdag 8 december opent het INTR. Point in Nuth officieel haar deuren! Woninginrichters en parketteurs uit de regio zijn van harte welkom om te ervaren wat het nieuwe INTR. Point te bieden heeft. Naast productdemonstraties door de Applicatie Specialisten van Uzin, Wolff en Pallmann, Soudal, Estillon en Rubio Monocoat kunnen de gasten op 8 december zélf het gebruiksgemak van verschillende producten ervaren, hun machines laten keuren en profiteren van spetterende verkoopacties.


Keuring machines en elektrische gereedschappen

Terwijl de gasten genieten van een hapje en een drankje kunnen elektrische gereedschappen en machines gratis worden gekeurd door DRM techniek. Met deze (verplichte) keuring wordt niet alleen de arbeidsveiligheid van de gebruiker/medewerker gewaarborgd, maar wordt ook de levensduur van de machines en gereedschappen verlengd. Na het keuren ontvangt de bezoeker een certificaat en een officiële keuringssticker waaruit blijkt dat het arbeidsmiddel is gekeurd volgens de NEN3140 norm.


Productdemonstraties en megakortingen

INTR. pakt flink uit tijdens de open dag op 8 december. De bezoeker kan die dag rekenen op megakortingen bij aankoop van geselecteerde producten. Ook zijn de Applicatie Specialisten van diverse vooraanstaande merken zoals Estillon, Soudal en Rubio Monocoat aanwezig voor productdemonstraties en technisch advies. UZIN UTZ is met de merken Uzin, Pallmann en Wolff vertegenwoordigd voor demonstraties en advies op het gebied van vloertechniek, parket en machines en gereedschappen.


Vooraf aanmelden voor extra korting

Ad de Lange en John Fredix verwachten een groot aantal bezoekers, ook omdat er voor de bezoeker bij vertrek een persoonlijke cheque klaarligt. Deze cheque geeft eenmalig recht op 10% korting bij een volgende afhaalorder bij het nieuwe INTR. Point in Nuth. Bezoekers kunnen zich aanmelden via: https://www.intr.nl/Opening-INTR-Point-Nuth


Nieuw INTR. Point Nuth

Met het nieuwe INTR. Point is Limburg sinds deze zomer een inspirerende showroom rijker waar parketteurs, woninginrichters, projectinrichters en ZZP-ers hun (particuliere) klanten mee naar toe kunnen nemen. Het meest zuidelijk gelegen filiaal is klimaatneutraal, is voorzien van elektrische laadpalen en heeft een groot afhaalmagazijn dat dagelijks wordt aangevuld. Het nieuwe pand telt maar liefst 652 m2 en biedt daarmee 125m2 extra magazijn- en showroomruimte Het nieuwe INTR. Point ligt op een centrale plek, vlak naast de A76.


Nieuwe winkelformule voor INTR.

Het nieuwe winkelconcept voor INTR. is inmiddels ingevoerd bij de meeste INTR. Points in het land. In Delft en Leek opende INTR. een geheel nieuwe vestiging. In de nabije toekomst zullen de laatste INTR. Points een ‘make over’ krijgen. Voor een betere bereikbaarheid en meer magazijnruimte in de regio Hengelo staat ook een verhuizing van het INTR. Point op het programma.


Voordelen samenwerking INTR. en UZIN UTZ

INTR. is onderdeel van Uzin Utz Nederland. Ook voor de klanten van UZIN UTZ biedt de dienstverlening van de INTR. Points enorme voordelen. De lijmen, lakken, egalisaties en gereedschappen waar projectinrichters, parketteurs én ZZP’ers graag mee werken liggen nu altijd op het juiste moment en in de buurt op voorraad. Wanneer klanten een product zijn vergeten te bestellen of tekort komen, dan kunnen zij deze, na contact te hebben gehad met UZIN UTZ, direct afhalen bij een INTR. Point in de buurt. Hierdoor lopen projecten geen vertraging meer op. Uniek is bovendien dat in één verkoop alle aanverwante producten, zoals gordijnrails, stripjes of ondervloeren worden geleverd, hiermee worden klanten compleet ‘ontzorgd’.

Kevin Bongertman
Kevin Bongertman
Auteur
Contact:

Meer van onze blogs

Bekijk alles