• verkoop@intr.nl
  • 088-0204000

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 8

Bij INTR. is klanttevredenheid van groot belang. Als 'de groothandel die met je meedenkt', streven we naar een mooi assortiment, snelle en correcte levering, uitstekend persoonlijk contact en optimale condities. We zijn dan ook trots dat onze klanten onze dienstverlening beoordelen met een 8!

25-06-2024
Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 8

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 8

Dag in dag uit zetten wij ons met ons team van 75 collega’s in om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Als 'de groothandel die met je meedenkt', streven we naar een mooi assortiment, snelle en correcte levering, uitstekend persoonlijk contact en optimale condities. Om zeker te weten dat wij hierin op de goede weg zijn, hebben wij onze klanten gevraagd om deel te nemen aan ons klanttevredenheidsonderzoek. En wat blijkt? Onze dienstverlening wordt beoordeeld met gemiddeld een 8!

Persoonlijke contact, prijs-kwaliteit en bestelgemak bij INTR. blijken doorslaggevend te zijn voor deze positieve beoordeling. Maar, er zijn ook verbeterpunten. De positief kritische feedback op onze website en webshop motiveert ons extra om onze digitale dienstverlening nog verder te verbeteren.

Om onze klanten te bedanken voor hun deelname, wordt er een ‘weekendje weg’ verloot onder alle deelnemers. Binnenkort ontvangen de winnaars hierover bericht.

We bedanken alle klanten voor hun waardevolle feedback. Samen met hen en al onze collega’s kunnen we voortdurend verbeteren, zodat onze klant op de best mogelijke service kan blijven rekenen.

Gijs ten Broeke
Gijs ten Broeke
Auteur
Contact: