• verkoop@intr.nl
  • 088-0204000

INTR.view op de werkvloer: Willem Kuiper & Eddy Smalbroek

Aan het woord deze maand in onze rubriek INTR.view op de werkvloer zijn twee van onze meest flexibele medewerkers: Willem Kuiper, service medewerker, en Eddy Smalbroek, vestigingsleider INTR. Point Deventer. Beide heren zijn al jarenlang werkzaam bij INTR. en hebben verschillende functies doorlopen.

31-05-2024
INTR.view op de werkvloer: Willem Kuiper & Eddy Smalbroek

Willem Kuiper, sinds 2004 in dienst als service medewerker.

Leeftijd: 63 jaar

Geboortedatum: 4 februari 1961

Hobby's: wandelingen maken met hond Hunter, fietsen in de natuur en uit eten gaan met familie/vrienden.

Burgerlijke staat: getrouwd, vader van twee volwassen kinderen (zoon en dochter) en opa van vier kleinzoons.

Willem aan de wandel met hond Hunter.

Eddy Smalbroek, sinds 1998 in dienst als vestigingsleider INTR. Point Deventer.

Leeftijd: 53 jaar

Geboortedatum: 10 juni 1970

Hobby's: grote interesse in vintage horloges, baantjes zwemmen, klussen en wandelen met hond Joes.

Burgerlijke staat: getrouwd en vader van twee dochters (14 en 21).

Eddy bij zijn 25-jarig werkjubileum bij INTR.

Eén keer per maand nodigen we twee collega’s uit om met elkaar in gesprek te gaan. Marketingcoördinator Evita Huigsloot-Koloc en marketingmedewerker Rozemarijn Zuurveld leggen hun collega's het vuur aan de schenen, figuurlijk natuurlijk 😉, met zowel werkgerelateerde als persoonlijke vragen. 

Hoe ben je begonnen bij INTR. en wat spreekt je aan in jouw huidige functie?

Willem: "Ik ben in 2004 aangenomen als vertegenwoordiger voor Midden-Nederland, een functie die ik twaalf jaar lang met plezier heb vervuld. Na verloop van tijd voelde ik de behoefte aan verandering, omdat het werk als vertegenwoordiger zwaar is. Daarom ben ik zeven jaar geleden overgestapt naar mijn huidige functie in de service, aanvankelijk uit noodzaak, maar uiteindelijk bevalt het me goed. Ik heb ook een paar jaar als stalenmaker gewerkt en ik help nog steeds bij het maken van stalen. Ook vervul ik de rol van vervangend vestigingsmedewerker bij de INTR. Points. Wat ik leuk vind aan het werk als service medewerker is de vrijheid die het biedt. Zo kan ik zelf mijn afspraken inplannen. Ik doe onder meer de klachtenbehandeling bij INTR. Wanneer er klachten binnenkomen, beoordeel ik de vloeren en raamdecoratie."

Eddy: "In 1998 begon ik als magazijnmedewerker en viel af en toe in als baliemedewerker bij verschillende vestigingen. Na verloop van tijd werd ik de vaste baliemedewerker bij de vestiging in Deventer. Toen de vestigingsleider enkele jaren geleden met pensioen ging, volgde ik hem op en sindsdien ben ik de vestigingsleider van INTR. Point Deventer. Wat mij het meest aanspreekt in deze functie zijn de interacties met klanten, het rumoer eromheen, de vrijheid en de diversiteit van zowel de klanten als de producten."

Wat is de meest leuke/grappige situatie die je hebt meegemaakt met een klant?

Eddy: "Enkele jaren geleden was ik bij een klant om messing roedes te vervangen. Je moet de messing roedes met handschoenen vastpakken om vlekken te voorkomen. Toen ik per ongeluk met een roede tegen een schilderij aan draaide, kwam het schilderij scheef te hangen en hoorde ik een geluidje achter de bank. Er viel iets van de roede af, en dat bleek een goudklompje te zijn, dat je destijds nog kon kopen bij de bank. Ik pakte het klompje op en dacht: ‘Wat is dit nu weer?’. Ik riep de klant erbij en zei dat dit achter het schilderij gevallen was. 'Oh ja, dat is ons appeltje voor de dorst', zei de klant. Daar moest ik wel om lachen."

Welk moment bij INTR. is je het meest bijgebleven?

Willem: "Een van de meest memorabele momenten bij INTR. was enkele jaren geleden toen ik de organisatie van ons open huis mocht leiden. We hebben toen een gedeelte van het magazijn leeggeruimd, kramen opgezet, biertafels geplaatst en gezorgd voor de catering. Bij elke kraam stond een leverancier zijn producten aan te prijzen. Ik vond het geweldig om te doen en het open huis was een groot succes!"

Eddy: "Voor mij zijn de meest gedenkwaardige momenten de openingen van de nieuwe INTR. Points. Als vervangend vestigingsmedewerker kom ik in alle INTR. Points, waar ik nieuwe klanten ontmoet en ook de vaste medewerkers van de vestigingen leer kennen. Het is heel leuk om een paar dagen of zelfs een hele week op een nieuwe locatie te zijn."

Hoe zou je je collega omschrijven?

Willem: "Eddy is een prettige collega om mee samen te werken, dat doen we dan ook al heel lang.
Als ik weer een klusje heb, kom ik graag naar Eddy toe en lossen we het samen op. Hij heeft een goede omgang met zijn klanten, hij kent ze ook allemaal, zelfs een aantal persoonlijk. Eddy is gewoon goed in zijn werk."

Eddy: "Willem is commercieel, handig, collegiaal en zeer kundig. Hij moet nog even doorgaan tot aan zijn pensioen!" Willem hoeft immers nog maar vier jaar te werken en dan mag hij welverdiend met pensioen!

Wat staat er op je bucketlist?

Willem: "Er zijn een aantal landen die ik nog graag wil bezoeken, zoals de Britse eilanden en het Nederlands Caribisch gebied."

Eddy: "Als ik de gepensioneerde leeftijd mag halen, wil ik graag een camper kopen en na mijn pensioen rondreizen in Europa."

Noem drie eigenschappen die bij jou passen?

Willem: "Ik ben een familiemens, mijn gezin vind ik heel belangrijk. Ik denk dat ik een prettig persoon ben om mee om te gaan. Ik ben sociaal en hulpvaardig. Ze noemen me bij INTR. ook wel de noodlijn van het bedrijf."

Eddy: "Ik ben sociaal, meedenkend en een familiemens."

Wat is je favoriete film en boek?

Willem: "Als ik denk aan mijn favoriete boek, dan is dat zonder twijfel Reis door de nacht van Anne de Vries. Ik las het al als kind op school en heb het later als volwassene nog twee keer gelezen. Elke keer krijg je een ander perspectief en denk je anders over de situaties. De mooiste film die ik ooit heb gezien is de eerste Avatar film. Het is een schitterende film in 3D die je echt moet zien in de bioscoop."

Eddy: "Ik heb een sterke interesse in films en boeken die te maken hebben met de Tweede Wereldoorlog. Ik vind het zeer intrigerend hoe het in die tijd verliep. Voor mij is dan ook Schindler’s List de mooiste film ooit gemaakt. Deze film heeft een diepe indruk op me gemaakt."

Wat zou je graag nog willen leren?

Eddy heeft een zeer bijzondere hobby: vintage horloges. Wat hij daarom nog graag zou willen doen, is een opleiding volgen tot horlogemaker. "Dat duurt jaren en het kost een vermogen, maar dat lijkt me heel gaaf", geeft Eddy aan. Willem daarentegen wil zijn Engelse vaardigheden verbeteren. "Dan kan ik de ondertiteling bij Engels gesproken films en series uitzetten", lacht Willem.

Waar kunnen we jou voor wakker maken?

Willem: "Een verrassingsmaaltijd, mag van alles zijn. Ik hou enorm van lekker eten!"

Eddy: "Voor mij ook eten, bijvoorbeeld een lekker mals biefstukje of sushi."

Heb je een bepaalde quote die bij jou past?

Willem: "Mijn motto is: 'Pluk de dag!'."

Eddy: "Ik zeg altijd: 'Doe maar normaal en wees jezelf'."

Bedankt voor jullie tijd, heren!

We willen Willem en Eddy bedanken voor hun tijd en openhartige antwoorden. Wij kijken alvast uit naar het volgende duo!

Rozemarijn Zuurveld
Rozemarijn Zuurveld
Auteur
Contact: