• verkoop@intr.nl
  • 088-0204000

INTR.view op de werkvloer: Vestigingsleider Martin Kamstra

INTR. Point van de maand. Een nieuw uniek concept waarbij we langs gaan bij onze INTR. Points. Vandaag zijn we in Heerenveen bij vestigingsleider Martin Kamstra.

13-05-2024
 INTR.view op de werkvloer: Vestigingsleider Martin Kamstra

Kun je ons vertellen over je dagelijkse taken en verantwoordelijkheden als vestigingsleider?

Elke dag begint voor mij met het verzamelen van materialen voor mijn klanten, indien nodig stap ik in de heftruck om de benodigde spullen te laden. Ik geef graag advies aan klanten over welke oplossingen het beste passen bij hun projecten. Orders invoeren, voorraad beheren, bestellingen uitpakken en controleren; het hoort er allemaal bij. En natuurlijk offertes opstellen en contact onderhouden met mijn klanten en collega’s.

Hoe zorg je ervoor dat jouw INTR. Point altijd klantvriendelijk en uitnodigend is?

Ik geloof dat een nette en opgeruimde winkel een uitnodigende plek is voor onze klanten. Daarom zorg ik er altijd voor dat alles er tiptop uitziet. En koffie? Altijd klaar om te schenken. Het leidt vaak tot leuke gesprekken en persoonlijke verhalen.

Wat vind je het leukst aan werken bij het INTR. Point Heerenveen?

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk hier is de variatie. Geen dag is hetzelfde, en ik hou van de uitdaging om van elke klant een tevreden klant te maken.

Met de klant meedenken en vooruitdenken over de beste oplossing voor zijn project.

Kun je een memorabele ervaring met een klant delen?

Een van mijn favoriete herinneringen is wanneer ik last-minute orders klaarmaak en de bestelling zelf wegbreng op mijn route naar huis. Soms lever ik

ze persoonlijk af bij de vervoerders die ze naar de nabijgelegen Waddeneilanden brengen.

Wat zijn de meest populaire producten of diensten in jouw vestiging en waarom denk je dat dit zo is?

De meest populaire producten in mijn vestiging zijn de verschillende ondervloeren en opbouwmaterialen. Ik denk dat dit komt door de diverse opties en oplossingen die de producten te bieden hebben. Met mijn 25 jaar werkervaring in projectinrichting kan ik klanten goed adviseren op dit gebied.

Wat zijn de grootste uitdagingen waarmee je te maken hebt in het beheer van de vestiging en hoe ga je

hiermee om?

Het is altijd een uitdaging om alle orders op tijd klaar te hebben. Maar door goed te plannen en prioriteiten te stellen, lukt het me altijd.

Op welke prestaties van je vestiging ben je het meest trots?

Waar ik echt trots op ben, is dat onze voorraden altijd keurig op peil zijn. Ik blijf dat nauwlettend in de gaten houden.

Wat spreekt je aan in INTR. als werkgever?

Wat mij aanspreekt aan INTR. is het constante streven om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Het maakt het werken hier echt dynamisch!

Wat staat er op je bucketlist?

Ik zou graag nog een reis naar Lapland willen maken.

Welke drie eigenschappen horen bij jou als persoon?

Als ik mezelf zou omschrijven, zou ik zeggen dat ik meedenkend, sociaal en een hardwerkende nuchtere Fries ben.

Waar kunnen we jou voor wakker maken?

Je kan me zeker wakker maken voor een heerlijke kip pilaf met perzik en rijst!