• verkoop@intr.nl
  • 088-0204000

INTR.view op de werkvloer: Gijs ten Broeke & Barend Vos

We gaan met onze rubriek INTR.view op de werkvloer door naar de marketingafdeling van INTR. We spreken met Content Marketeer Gijs ten Broeke en E-commerce specialist Barend Vos. Deze twee jongemannen houden de webshop van INTR. draaiende.

28-06-2024
INTR.view op de werkvloer: Gijs ten Broeke & Barend Vos

Gijs ten Broeke, sinds juni 2023 in dienst als Content Marketeer

Leeftijd: 23 jaar

Geboortedatum: 8 februari 2001

Hobby's: voetballen, is verdediger bij voetbalvereniging RKSV de Zweef 2, supporter van Heracles Almelo, skiën en houdt van lekker eten.

Burgerlijke staat: thuiswonend, met vriendin op zoek naar een woning in Deventer. 😉

Gijs op de latten in het skigebied Les Trois Vallées in Frankrijk.

Barend Vos, sinds september 2021 in dienst als E-commerce Specialist

Leeftijd: 29 jaar

Geboortedatum: 5 september 1994

Hobby's: wandelen met hond Jaïro, koken en speciaal bier drinken met vrienden.

Burgerlijke staat: samenwonend met vriendin en hond.

Barend op de kiek met zijn hond Jaïro.

Eén keer per maand nodigen we twee collega’s uit om met elkaar in gesprek te gaan. Marketingcoördinator Evita Huigsloot-Koloc en marketingmedewerker Rozemarijn Zuurveld leggen hun collega's het vuur aan de schenen, figuurlijk natuurlijk 😉, met zowel werkgerelateerde als persoonlijke vragen. 

Wat houdt je functie in en wat spreekt je aan in deze functie?

Gijs: "In mijn rol als content marketeer ben ik deels verantwoordelijk voor de online marketing van INTR. Mijn taken omvatten onder andere het opstellen van mailings, het creëren van content voor de webshop en het analyseren van de prestaties van de webshop. Waarom ik voor deze baan heb gekozen, is vanwege de vrijheid en de brede functie. Het biedt afwisselend werk waarbij marketinggericht denken centraal staat. Het is interessant om directe feedback van onze klanten te zien op onze acties, en door de analyses krijgen we inzicht in wat onze klanten aantrekt en hoe klanten reageren, wat ons helpt te begrijpen wat echt werkt voor onze doelgroep."

Barend: "Als E-commerce specialist ben ik verantwoordelijk voor zowel het beheer als de doorontwikkeling van onze webshop, inclusief het artikelonderhoud. Ik ben in 2021 bij INTR. begonnen als marketing medewerker en twee jaar later heb ik de kans gekregen om als E-commerce specialist aan de slag te gaan. Wat deze functie zo aantrekkelijk maakt, is de vrijheid, de mogelijkheden die er nog liggen om de webshop verder te ontwikkelen en de samenwerkingen met alle afdelingen binnen INTR. en onze partners. Je bent de spil in het web en verbindt de partners die ons ondersteunen bij de webshop. Het is een uitdagende functie waarbij ik mezelf verder kan ontwikkelen en kan bijdragen aan het digitaliseringsproject van het bedrijf."

Op welke ontwikkeling ben je het meest trots?

Gijs: "Ik ben trots op de groei van ons online bereik het afgelopen jaar. Als je bedenkt waar we een jaar geleden stonden en wat we nu met het marketingteam allemaal bereikt hebben op het gebied van social media, zoals de groei in volgers en het maken van diverse content vormen, dan is dat een geweldige ontwikkeling."

Barend: "Ik ben enorm trots op de lancering van onze nieuwe webshop in mei 2023. Als pas aangestelde E-commerce specialist was ik van begin tot eind betrokken bij dit project, van de eerste opzet tot de livegang van de webshop. Het is een prestatie waar alle betrokkenen trots op mogen zijn, al zien we nog veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en verbetering."

Wat is het leukste wat je bij INTR. hebt meegemaakt?

Gijs: "Het opnemen van videocontent met collega’s voor 'INTR. 5 jaar' en het nieuwe concept 'INTR. Point van de Maand' zijn voor mij heel speciaal. Deze projecten bieden niet alleen de kans om creatief bezig te zijn, maar ook om je collega's beter te leren kennen."

Barend: "De bijeenkomsten, beursbezoeken en borrels met alle collega’s springen er voor mij echt uit. De goede onderlinge sfeer zorgt ervoor dat we veel lol met elkaar hebben."

Hoe zou je je collega omschrijven als persoon?

"Gijs is leergierig en behulpzaam. Hij wil altijd nieuwe dingen uitproberen. Niet alles lukt, maar dat is niet erg. We vullen elkaar goed aan. Ook is Gijs vrolijk en geïnteresseerd. Ga vooral zo door, jongen!", grapt Barend.

Volgens Gijs is Barend een intelligente collega die klantgericht te werk gaat is. "Barend denkt vanuit de klant, dat kan ik van hem leren. Hij geeft me nuttige feedback, zoals het belang van eerst nadenken alvorens te handelen. Barend is bedachtzamer dan ik en hij benadrukt het belang van een meer B2B-gerichte aanpak. Ik kan nog wel eens impulsief reageren", legt Gijs uit.

Wat staat er op je bucketlist?

Barend: "Bovenaan mijn bucketlist staat het kopen van een eigen huis samen met mijn vriendin."

Gijs heeft eenzelfde wens en wil het ouderlijk huis verlaten en samenwonen met zijn vriendin. Verder heeft Gijs nog meer punten op zijn bucketlist staan: "Ik wil graag de wereld rondreizen en de werelddelen Afrika, Lapland en Noord-, Midden-, en Zuid-Amerika bezoeken. Ook zou ik heel graag een keer willen bungeejumpen. Als ik over dik 40 jaar met pensioen ben, wil ik een camper kopen en door Europa rondreizen."

Hoe zou je jezelf omschrijven?

Gijs: "Ik kan slecht alleen zijn en heb graag mensen om mij heen. Ik ben een mensenmens of een gezelligheidsdier, hoe je het wilt noemen. Ook vind ik mezelf grappig en kan ik heel empathisch zijn."

Barend: "Mijn vriendin omschrijft mij als zeer ongeduldig. Als ik mezelf zou omschrijven, zou ik zeggen dat ik behulpzaam en een prater ben. Ik vind het leuk om te discussiëren."

Wat is je favoriete film, serie en/of game?

Gijs: "Laatst heb ik alle films van Pirates of the Caribbean gekeken. Die vond ik supergoed. Qua serie ben ik groot fan van Criminal Minds. Ik vind het heel interessant hoe je mee wordt genomen in zowel de denkwijze van de verdachte als van de FBI. Daarnaast hou ik van gamen, mijn favoriete game is GTA 5. Ik ben van mening dat een game net zo interessant of pakkend kan zijn als een boek of film."

Barend: "De filmtrilogie van The Lord of the Rings is mijn all-time favorite. Alles klopt gewoon, van regisseur en verhaal tot de casting en het acteerwerk. Als Gijs zo’n groot fan is van Criminal Minds, raad ik hem de serie The Blacklist aan. Ook ik vind gamen erg leuk, mijn favoriet is Assassin’s Creed. Wat ik er zo goed aan vind, is dat het meerdere verhaallijnen bevat en je leert nog eens wat over de geschiedenis."

Wat zou je graag nog eens willen leren?

Gijs is geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen rondom AI (Artificial Intelligence, ofwel kunstmatige intelligentie). "Ik zou me er meer in willen verdiepen, ook om te kijken hoe we AI in de toekomst kunnen inzetten."

Barend heeft een bijzondere ambitie: "Ik wil me later inzetten voor de regionale politiek in de gemeente Oost Gelre. Ik ben al voorzitter van een lokale politieke partij."

Waar kunnen we jou voor wakker maken?

Gijs: "Sushi, of een goede, spannende voetbalwedstrijd. Maak mij wakker en neem me mee naar de Champions League finale!"

Barend: "Mij kun je beter laten liggen, haha."

Heb je een bepaalde quote die bij jou past?

Gijs: 'Neem het leven niet te serieus, want je overleeft het toch niet.' Hiermee bedoel ik: het leven is te kort, maak plezier!

Barend: "De volgende quote vind ik gewoon grappig: 'Ik zeg altijd maar zoo, dat is korter dan dierentuin!'."

Bedankt voor jullie tijd, heren!

We willen Gijs en Barend bedanken voor hun tijd en openhartige antwoorden. Wij kijken alvast uit naar het volgende duo!