• verkoop@intr.nl
  • 088-0204000

INTR.view op de werkvloer: Danny van Dillen & Chris Bos

Voor onze rubriek INTR.view op de werkvloer willen we in april onze twee nieuwste aanwinsten voorstellen. Danny van Dillen is de nieuwe commercial manager van INTR. en Chris Bos is onze nieuwe accountmanager in het zuiden van Nederland. Tijd om de twee heren beter te leren kennen!

26-03-2024
INTR.view op de werkvloer: Danny van Dillen & Chris Bos

Danny van Dillen, sinds 21 februari 2024 in dienst als commercieel manager.

Leeftijd: 39 jaar

Geboortedatum: 15 augustus 1984

Hobby's: mountainbiken, racefietsen, motorrijden, voetbal kijken, klussen en tuinieren in en rond het huis.

Burgerlijke staat: samenwonend met vriendin en vader van twee jonge kinderen.

Danny met zijn twee kinderen.

Chris Bos, sinds 1 maart 2024 in dienst als accountmanager regio zuid.

Leeftijd: 57 jaar

Geboortedatum: 24 juli 1966

Hobby's: mountainbiken, racefietsen, motorrijden en de sportschool bezoeken.

Burgerlijke staat: samenwonend met zijn vriendin en haar zoon van 13 en is vader van twee dochters uit een eerder huwelijk.

Ieder jaar rijdt Chris mee met de Distinguished Gentleman's Ride om geld op te halen voor prostaatkanker.

Eén keer per maand nodigen we twee collega’s uit om met elkaar in gesprek te gaan. Marketingcoördinator Evita Huigsloot-Koloc en marketingmedewerker Rozemarijn Zuurveld leggen hun collega's het vuur aan de schenen, figuurlijk natuurlijk 😉, met zowel werkgerelateerde als persoonlijke vragen. 

Hoe hebben jullie de eerste weken ervaren?

Danny: "Mijn eerste weken vliegen werkelijk voorbij. Wat mij direct opvalt, is het warme ontvangst van iedereen. Het no-nonsense, toegankelijke karakter van collega’s maakt dat ik me meteen thuis voel. De betrokkenheid van collega’s en de positief kritische houding geven mij sterk het gevoel dat men streeft naar verbetering, iets wat iedere gezonde organisatie nodig heeft. Mijn rol draait om het bouwen van bruggen tussen de verschillende afdelingen. Dit aspect van mijn functie spreekt mij enorm aan."

Chris: "De eerste weken bij INTR. heb ik als zeer positief ervaren. De vloerenwereld is voor mij bekend terrein. Ik ben zelfs al een aantal oud-klanten tegengekomen. Wat mij echt opvalt binnen de organisatie is het positieve en opgewekte karakter van mijn collega’s. De ondersteuning die ik heb ontvangen is fantastisch, het opleidingstraject is goed georganiseerd en de ontvangst is geweldig."

Wat spreekt je aan in INTR. als werkgever?

Chris: "Al jaren ben ik actief in de vloerenbranche en heb ik INTR. vaak als concullega meegemaakt. Op beurzen bijvoorbeeld ben ik INTR. vaak tegengekomen. Jullie mooie collecties vielen me altijd al op. Ik had altijd een heel positief beeld van het merk INTR. zonder dat ik de achterliggende organisatie volledig kende."

Danny: "In tegenstelling tot Chris ben ik compleet nieuw in de branche. Wat mij aantrekt in INTR. is vooral de fase waar het bedrijf zich nu, na 5 jaar en diverse fusies, in bevindt. Ik zie dit als een periode vol kansen en ontwikkelingen voor de toekomst om zaken nog beter aan te pakken, wat ik enorm interessant vind."

Wat zijn jullie doelen voor de komende maanden?

Danny: "Mijn hoofddoel is om iedereen binnen het bedrijf te leren kennen. Wat ik nu interessant vind, is te begrijpen wat de mensen doen en waarom. Het is mijn streven dat collega's hun werkprocessen met mij delen, zodat ik inzicht krijg in onze sterke punten en de aspecten die verbetering behoeven. De komende tijd ga ik hier veel tijd en aandacht aan besteden, inclusief het meereizen met collega’s om een kijkje in de keuken te nemen. Dit alles met het doel om de strategieën van INTR. verder te verfijnen en te kijken waar we nog kunnen verbeteren."

Chris: "Mijn voornaamste doel is om eerst al mijn klanten en collega's grondig te leren kennen. Daar ben ik de komende tijd wel zoet mee!"

Wat is de belangrijkste les die je in je carrière hebt geleerd?

Danny: "De belangrijkste les die ik geleerd heb, is het omarmen van verandering. Ik heb gezien dat sommige mensen moeite hadden met afscheid nemen van het oude, terwijl anderen verandering juist omarmden, het niet als een bedreiging zagen, maar als een kans voor ontwikkeling. Deze houding van kansen zien in plaats van bedreigingen, heeft me geleerd dat je, als je openstaat voor verandering, snel vooruitgang kunt boeken. Dingen die ver weg lijken, worden haalbaar als je de eerste stappen zet. Zo kom je samen in een flow waarin verandering niet alleen noodzakelijk is, maar zelfs leuk kan worden, en mensen zich meer openstellen voor nieuwe manieren van werken."

Chris: "De les die ik in mijn carrière heb geleerd is het belang van empathie en acceptatie: als accountmanager heb ik geleerd me op de stoel van mijn klant te verplaatsen om echt te begrijpen wat hij wil zeggen, niet alleen wat hij vertelt. Dit heeft mij geleerd mensen te nemen zoals ze zijn, en niet zoals je ze hebben wilt."

Wat staat er op jullie bucketlist?

Danny: "Ik zou graag een reis naar Zuid-Afrika met mijn gezin willen maken. Ik heb het land al eens verkend en zou die ervaring graag delen met mijn kinderen, zodra ze oud genoeg zijn om het echt te begrijpen."

Chris blijkt een ware avonturier te zijn: “Bungeejumpen uit een luchtballon staat bovenaan mijn lijst. Het klinkt misschien bizar, maar dat is iets wat ik echt graag wil doen!”

Hoe zou je jezelf omschrijven?

Danny: “Ik durf wel te zeggen dat ik een no-nonsense type ben. Ook ben ik loyaal naar de organisatie en het team waarmee ik werk. Ik kan ook wel een tikkeltje eigenwijs zijn, maar altijd met de intentie om de beste beslissingen te nemen. Tot slot draag ik mijn Achterhoekse roots met trots!”

Chris: "Ik ben een mensenmens en kan goed tussen de regels door luisteren. Dit helpt me zowel professioneel als persoonlijk om snel te begrijpen wat mensen echt bedoelen. Verder ben ik net als Danny een no-nonsense type en benaderbaar. Ik kom uit Limburg en daar heerst het credo: het leven is een groot feest. Zo sta ik ook in het leven!"

Wat is je favoriete film/serie?

Chris: "Deep Winter en Notting Hill zijn films die me echt hebben geraakt. De combinatie van avontuur, romantiek en de verwevenheid van verschillende verhaallijnen vind ik fascinerend."

Danny: "De serie Band of Brothers heb ik meermaals gezien en maakt iedere keer weer diepe indruk op mij."

Wat zou je graag nog eens willen leren?

Danny heeft een sportieve wens: "Kitesurfen lijkt me geweldig om te leren. Ik kijk er altijd met veel bewondering naar als ik kitesurfers zie vliegen."

Chris bewijst eens te meer dat hij van het grote avontuur houdt: "Parachutespringen staat zeker op mijn lijstje. Ik heb de grens al opgezocht met een duosprong en paragliden, maar een solo parachutesprong zou ik ook graag willen ervaren."

Waar kunnen we jou voor wakker maken?

Danny: "Voor een vakantie mag je me altijd wakker maken, de bestemming maakt me niet uit."

Chris lachend: "Mochten ze me al wakker krijgen… Ik ben al tevreden met een avondje Maastricht op het terras met een kaasplankje of borrelplankje en een glas wijn."

Welk klusje in huis stel jij steeds uit?

Bij Danny zijn het de laatste kleine klusjes na een grote verhuizing die blijven liggen. "Die allerlaatste handelingen die een klus echt ‘af’ zouden maken, stel ik steeds weer uit."

Chris heeft een zeer specifiek klusje die maar blijft liggen: "Mijn slimme deurbel krijg ik maar niet opnieuw verbonden. Hij ligt al vier maanden stil, misschien omdat ik een model met een laag IQ heb gekozen, haha."

Heb je een bepaalde quote die bij jou past?

Danny: "Wat me gedurende mijn carrière sterk is bijgebleven is de uitspraak: ‘Falen in de voorbereiding is het voorbereiden op falen’. Ik geloof in een goede voorbereiding en een gedegen onderbouwing. Het is een denkwijze dat ik continu meedraag, ook in mijn privéleven."

Chris: "In mijn carrière draag ik altijd hetzelfde motto mee: ‘Verkoop begint bij nee’. Het echte werk begint pas wanneer je een uitdaging tegenkomt."

Bedankt voor jullie tijd, heren!

We willen Danny en Chris bedanken voor hun tijd en openhartige antwoorden. Wij kijken alvast uit naar het volgende duo!

Rozemarijn Zuurveld
Rozemarijn Zuurveld
Auteur
Contact: