• verkoop@intr.nl
  • 088-0204000

Accountmanager regio Noord

Een uitdagende en zelfstandige functie waar je verantwoordelijk bent voor het onderhouden en uitbouwen van zakelijke relaties in de regio Noord-Nederland. Je komt terecht in een gezellig team waar openheid voorop staat.

21-03-2024
Accountmanager regio Noord

Is het jouw passie om hoogwaardige producten met het beste advies bij klanten te verkopen? En heb jij affiniteit met de vloerenbranche en/of woninginrichtingsbranche? Dan hebben we bij INTR. een mooie functie voor jou bij een groeiend bedrijf in een moderne werkomgeving!

Jouw uitdaging is:

Samen met het team van accountmanagers ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van zakelijke relaties met bestaande klanten en de acquisitie van nieuwe klanten. Jouw regio is het noorden van Nederland en daaronder verstaan wij de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Je streeft naar het behalen van je persoonlijke doelstellingen en levert daarbij een positieve bijdrage aan de organisatiedoelstellingen van INTR. Het realiseren van omzet en resultaten in jouw regio staat voor jou centraal, inclusief het uitwerken, opvolgen en bewaken van verkoop- en rayonplannen.

Wanneer een klant belt met een vraag, ben jij daar met jouw expertise om te helpen. Je bent een volwaardige gesprekspartner met diepgaande kennis van onze producten. Als het nodig is, kun je hulp inschakelen van andere experts binnen onze organisatie. Je werkt nauw samen met onze verkoopafdeling, het marketingteam en de collega’s bij de binnendienst. Binnen deze teams wordt hard gewerkt, maar is zeker ook een enorme dosis humor aanwezig.

Zie jij kansen in de markt door het ontstaan van nieuwe projecten of elders mogelijkheden? Dan ga jij erop af, op zoek naar potentiële klanten. Het spreekt voor zich dat je alle commerciële activiteiten vastlegt in CRM en deze opvolgt. Als accountmanager rapporteer je rechtstreeks aan de commercieel manager.

Wie ben jij:

Je hebt een zeer sterke commerciële drive en je bent leergierig. Vanzelfsprekend beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en ga je geen gesprek uit de weg. Je bent in staat om te reflecteren en tegenslagen om te zetten in kansen.

Wij vinden het belangrijk dat je energie krijgt van wat je doet! Dat is de basis om succesvol te kunnen zijn. Wat je verder nodig hebt:

  • Een afgeronde mbo+ opleiding (minimaal niveau 4);
  • Commerciële werkervaring is vereist; ervaring in de vloerenbranche en/of woninginrichtingsbranche is een pre;

  • Klantgerichtheid in combinatie met ‘empathisch’ vermogen;
  • Kennis van de markt, zodat je weet waarover je praat en een volwaardige gesprekspartner voor de klant bent;
  • Een resultaatgerichte instelling en een ondernemende mentaliteit;
  • De bereidheid en het vermogen om in teamverband te werken;
  • Het vermogen in je eigen werkzaamheden te plannen en te organiseren; je bent in staat om zelfstandig vanuit je ‘home office’ te werken;

  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;

  • Je bent woonachtig in het noorden van Nederland (Groningen, Friesland of Drenthe).

Nog geen ervaring óf een van bovenstaande punten nog niet volledig ontwikkeld, maar ben jij er wel van overtuigd dat jij dé kandidaat bent? Overtuig ons!

Wat bieden we jou?

  • Een groeiende organisatie waarin je volop de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen.
  • Een mooi salaris, dat past bij jouw kennis en ervaring.
  • Een bonus gebaseerd op behaalde omzet.
  • Een leuke baan en gezellige collega’s in een informele werksfeer.
  • 25 vakantiedagen en 6 ATV dagen.
  • Een leaseauto, laptop en mobiele telefoon.
  • Een onkostenregeling.
  • Een uitstekende pensioenregeling.
  • Collegialiteit en sociaal welzijn staan bij ons hoog in het vaandel. Zo worden er met regelmaat bijeenkomsten georganiseerd, waar iedereen wordt bijgepraat over de ontwikkelingen binnen de organisatie onder het genot van een hapje en een drankje.

Waar kom je te werken?

Jouw nieuwe werkplek is bij INTR, een landelijk opererende groothandel met een compleet assortiment voor professionele vloer- en raamafwerking. We richten ons op de woning-, projectinrichting, zzp’ers en parketspeciaalzaken. De toegevoegde waarde van INTR. bestaat uit een klantgerichte benadering, een optimale service en een uitgebreid assortiment van uitstekende producten (A-merken).

Met ruim 80 professionele medewerkers werkt INTR. voortdurend aan de verbetering van haar producten en diensten. Naast onze hoofdvestiging in Deventer beschikken wij over INTR. Points in Delft, Den Bosch, Hoofddorp, Hengelo, Heerenveen, Hoogeveen, Nieuwegein, Nuth en Zwolle.

INTR. is onderdeel van de internationale Uzin Utz Group; een beursgenoteerd familiebedrijf met hoofdvestiging in het Duitse Ulm.

Geïnteresseerd?

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Danny van Dillen, onze commercieel manager (d.vandillen@intr.nl of 06-51820784). Voor vragen over de procedure neem je contact op met Ida van de Venne (hr@intr.nl). Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatie en CV (liefst in pdf-formaat) naar hr@intr.nl.

Ida van de Venne
Ida van de Venne
Auteur
Contact: