BEL ONS 088-0204000

Uzin lijmen en egalines

Image title

Uit de groenste fabriek van Nederland

Wij vinden duurzaamheid belangrijk en daarin is Uzin de perfecte partner. Zij hebben hun visie van duurzaamheid niet alleen vertaald naar hun producten, maar ook naar hun nieuwe bedrijfspand. De meeste Uzin-producten worden gemaakt in de “groenste” fabriek van Nederland in Haaksbergen. Door deze producten te gebruiken lever je zelf ook een bijdrage aan een beter milieu.

Duurzaamheid is dus niet ingewikkeld of duur. Uzin heeft bij de bouw van hun nieuwe pand het verbruik van water, energie en grondstoffen flink af laten nemen en het bewijs wordt geleverd door de toets van GPR Gebouw; het rapportcijfer voor hun duurzaamheidsprestaties is 8,66.

Er wordt gewerkt zonder gasaansluiting zodat alle producten CO2-neutraal geproduceerd worden, er wordt gebruik gemaakt van aardwarmte met warmteterugwinning , bijverwarmen gebeurt met pelletkachels, gestookt op biomassa.

Lucht, licht en temperatuur worden met een sensor geregeld. Zo zijn de arbeidsomstandigheden altijd optimaal, terwijl de ramen gewoon open kunnen. Kranen, douches en toiletten zijn zo ingericht dat er zo min mogelijk water wordt gebruikt.

Het groene dak isoleert tegen warmte en kou en zorgt voor biodiversiteit. De sedum plantjes zorgen er tevens voor dat fijnstof gebonden wordt. Het regenwater van het dak wordt opgevangen voor het doorspoelen van de toiletten.

Cube It Simple

Met Cube it Simple biedt UZIN een duurzaam alternatief voor traditionele kunststof emmers en cans. Met deze praktische Image titleverpakking kun je een bijdrage leveren aan een duurzaam bestaan. Ook opdrachtgevers selecteren op duurzaamheid. Met Cube it Simple gebruik je minder primaire energie, want voor de productie van de kartonnen verpakking is aanzienlijk minder energie nodig dan voor de productie van een kunststof emmer of can.

Je hebt veel minder afval. En het afval dat overblijft kan eenvoudig worden gescheiden: de kartonnen doos kan bij het oud papier om gerecycled te worden en de kunststof inliner geef je aan ons retour. Zo lever je een positieve bijdrage aan het verminderen van het broeikaseffect. Bij de productie van de verpakking, maar ook bij die van het product, komt minder CO2 vrij. Bovendien kunnen de vierkante dozen efficiënt op een pallet worden geplaatst waardoor er minder ruimte nodig is voor transport en opslag.

PVC- en tapijtlijm

Of het nu, vinyl, tapijt, linoleum, rubber of andere vloerbedekking is, Uzin biedt voor iedere vloer en elke ondergrond de juiste lijm en egaline. Download het toepassingsoverzicht om te kijken welke producten er nodig zijn in welke situatie, hierin staat ook beschreven welke voorstrijk er gebruikt kan worden. Speciaal voor het verlijmen van vinyl stroken vindt u ook een instructie in onze Vinylassistent.

86 product(en)
Bekijk:
Sorteren op:
 • UZIN-NC 170 Levelstar Nieuw 20kg
  Nummer 7405007
  Hoogwaardige projectegalisatie
        
 • UZIN-KE 2000S PVC- en rubberlijm 14 kg
  Nummer 05270
  33 stuks per pallet
        
 • All Weather Kunstgraslijm 13,2kg
  Nummer 7406003
  44 stuks per pallet
        
 •       
 • UZIN-UZ 57 Dispersielijm 14kg
  Nummer 7406008
  Voor textiele vloerbedekking
        
 • All Weather Kunstgraslijm 6kg
  Nummer 7406004
  60stuks per pallet
        
 •       
 •       
 • UZIN Cube It Simple LE 42 11½kg
  Nummer 7406012
  Linolijm
        
 •       
  Laden
  Laden