BEL ONS 088-0204000

Vacature - Magazijnmedewerker Deventer

maandag 8 juli 2019

Ben jij degene die wil werken bij een levendig bedrijf met meer dan 15.000 producten, waarbij wekelijks 2000 orderregels worden afgehandeld ?

Door optimalisatie van onze distributie zijn wij in Deventer per direct op zoek naar:

Magazijn medewerker (m/v) voor 40 uur

Over de functie:

 • Je draagt tevens zorg voor de in- en uitgaande goederenstroom, waarbij een optimale service aan onze klanten centraal staat
 • Je zorgt voor het inruimen van binnen gekomen goederen
 • Je zorgt voor het verzamelen van orders
 • Je zorgt voor het verzendklaar maken van orders

Herken jij je in dit profiel?

 • Je bent in bezit van een hef- reachtruck certificaat is een pre!
 • Je bent enthousiast en wil graag voor langere tijd aan het werk
 • Je hebt creativiteit en doorzettings- en inlevingsvermogen
 • Je bent technisch handig en steekt graag de handen uit de mouwen
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • Je woont op redelijke reisafstand van ons magazijn in Deventer

Wat jij van ons kunt verwachten:

Een afwisselende en veelzijdige fulltime baan bij een sterk bedrijf dat midden tussen de consumenten en leveranciers staat. Je kunt rekenen op een marktconform (C.A.O.) salaris en prima arbeidsomstandigheden. Bij INTR. zijn er ook bijscholingsmogelijkheden en kun je cursussen volgen, indien je dit ambieert. Een gezellig team aan collegae is bovendien altijd behulpzaam en bereid je op weg te helpen.

Wie zijn wij?

INTR. is een landelijk opererende groothandel met een compleet assortiment voor professionele vloer- en raamafwerking voor de Woning-, Projectinrichting en Parketspeciaalzaken. De toegevoegde waarde van INTR. bestaat uit een klantgerichte benadering, optimale service en een uitgebreid assortiment van uitstekende producten in A-merken en private labels zoals Saffier vloeren, Nuance raamdecoratie en het Wepro rail&roede- en horrenprogramma. INTR. werkt voortdurend aan de verbetering van producten en diensten en streeft ernaar om samen met hun klanten “buitengewoon goed te zijn in alles voor binnen”. De hoofdvestigingen zijn gesitueerd in Asten&Deventer. Daarnaast zijn er INTR. Points in Assen, Den Bosch, Hoofddorp, Hengelo, Heerenveen, Hoogeveen, Nieuwegein, Nuth, Ridderkerk en Zwolle.

Onze klanten kunnen 24 uur per dag 7 dagen in de week bestellen. Op werkdagen leveren wij onze voorraadproducten de volgende dag. Met meer dan 80 man aan personeel werken wij hard, maar zijn wij altijd collegiaal en is er een prettige, informele werksfeer. Kijk voor meer informatie op www.intr.nl

Enthousiast?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je klaar om aan de slag te gaan? Stuur ons dan binnen 8 dagen een korte brief of e-mail met je CV naar INTR. T.a.v. Bert Tibben naar b.tibben@intr.nl Inhoudelijke vragen kun je telefonisch stellen op telefoonnummer: 088-0204000.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Laden
Laden