BEL ONS 088-0204000

Prinz profielen

Prinz heeft als basisprincipes voor hun onderneming gekozen voor kwaliteit en prestaties en houdt daar aan vast bij de Image titleproductie van de profielen, omdat ze van belang zijn voor langdurige klanttevredenheid, uiteraard zijn het basisprincipes waar wij als INTR. ons graag aan verbinden.

Aluminium en kunststof profielen

De profielen van Prinz zijn niet alleen van hoogwaardig materiaal gemaakt, maar ze staan ook bekend vanwege de innovatieve, technische details. Het is niet voor niets dat Prinz veel patenten heeft lopen op veel verkochte profielen; de doordachte ontwikkeling van nieuwe producten is een belangrijk deel van de bedrijfsstrategie, net als de constante optimalisering van het assortiment.

De collectie omvat veel profielen van hoogwaardig aluminium, maar er zijn daarnaast ook profielen van edelstaal, messing en PVC verkrijgbaar, al naar gelang de toepassing in de praktijk vereist.

Image titleParket- en laminaatprofielen

Een groot deel van de profielen is geschikt om te gebruiken bij parket- en laminaatvloeren omdat ze ruimte vrij laten voor het uitzetten van de vloer. Zo zijn er dilatatieprofielen om de uitzettingsvoegen tussen twee vloeren (bijvoorbeeld onder de deur) af te dekken en overgangsprofielen voor het overbruggen van hoogteverschillen tussen twee verschillende vloerbedekkingen en eindprofielen voor het afwerken bij wanden of schuifdeuren.

Uiteraard zijn er ook profielen verkrijgbaar om je tapijt of vinyl mee af te werken. Deze profielen zijn verkrijgbImage titleaar inverschillende diktes, zodat vrijwel alle vloerbedekkingen moeiteloos op een fraaie manier zijn af te werken.

Trapkantprofielen

Voor het afwerken van trappen, vloeren van opkamers of podia is er een oneindige collectie trapprofielen, voor elke situatie is er wel een oplossing. Zo zijn er profielen met inleg, profielen met antislip, schroefbare profielen en zelfklevende profielen verkrijgbaar. Ook zijn er profielen die op een basisprofiel gemonteerd kunnen worden.

1014 product(en)
Bekijk:
Sorteren op:
 •       
 •       
 • PRINZ 164 Trapkant Nova 30x20mm Goud 500cm
  Nummer 421070
  Voorgeboord
        
 •       
 •       
 • PRINZ 164 Trapkant Nova 30x20mm Goud 250cm
  Nummer 420537
  Voorgeboord
        
 •       
 •       
 • PRINZ 165 Trapkant 35x30mm Edelstaal 250cm
  Nummer 420175
  Voorgeboord - 10 lengtes per koker
        
 • PRINZ 165 Trapkant 35x30mm Brons 250cm
  Nummer 420174
  Voorgeboord - 10 lengtes per koker
        
  Met de filters kan je jouw (zoek)resultaten nauwkeuriger maken.
  Laden
  Laden