BEL ONS 088-0204000

De ronde raamrolhor Bologna wordt in de standaardkleuren helder wit 9010 en gebroken wit 9001 geleverd. Bij de kleur 9010 helder wit en bij de kleur gebroken wit 9001 worden respectievelijk witte en gebroken witte onderdelen geleverd.

Download bestelformulier horren

Alle standaard kleuren worden uit voorraad geleverd. In de ronde raam rolhor Bologna bevindt zich een veerrol waartussen het ultra dunne gaas mooi op- en afrolt. De cassette wordt op de geleiders geplaatst en hiertussen beweegt het gaas zich. De geleiders, de onderlat en de cassette zelf zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Standaard is de raamrolhor voorzien van een rem. De rolhor valt bij sluiten vanzelf in het slot. Als u de onderlat indrukt komt de onderlat weer omhoog en rolt het gaas keurig op in de ronde cassette. De onderlat is voorzien van een afdichtingborstel waardoor eventuele oneffenheden worden geminimaliseerd.


Handleiding rolhor raam Bologna

Plaatsen

Als de ramen naar buiten draaien dan kan de cassette van de rolhor in- of op-de-dag geplaatst worden. Bij ramen die naar binnen draaien kunt u de cassette buiten monteren. De treklijst is aan beide zijden bedienbaar.

Meetinstructie

Neem op meerdere plekken de maat van het kozijn. Bij een in-de-dag plaatsing geeft u de kleinste maat door via het bestelformulier. Voor op-de-dag montage telt u er voor de zijgeleiding 60mm en voor de cassette 43mm bij. Deze totale eindmaten vult u in op onze bestelformulier (dus niet de breedte x hoogte maten van het kozijn).

Vervolgens geeft u in- of op-de dag montage aan. Plaatsing van in- of op-de-dag steunen optioneel vanaf een breedte > 160 cm.

3 product(en)
Bekijk:
Sorteren op:
  •       
    Met de filters kan je jouw (zoek)resultaten nauwkeuriger maken.
    Laden
    Laden