BEL ONS 088-0204000

Als productspecialist op het gebied van ophang-concepten, ontwikkelt Artiteq sinds 1995 flexibele ophangsystemen voor Image titleschilderijen en andere wanddecoraties. Omdat het inrichten van wanden meer omvat dan alleen schilderijen ophangen en mede door de jarenlange productervaring, heeft Artiteq de afgelopen jaren een uitgebreid assortiment aan producten ontwikkeld.

Bij het ontwerpen en produceren van de ophangsystemen streeft Artiteq naar de beste kwaliteit, met veel oog voor milieu en duurzaamheid. Artiteq ophangsystemen worden wereldwijd in meer dan 60 landen verkocht. Op basis daarvan denkt INTR. in Artiteq de ideale partner te hebben gevonden die aansluit bij onze eigen bedrijfsfilosofie.

Classic Rail

De Classic Rail is een railsysteem dat vaak wordt toegepast in galeries en bij tentoonstellingen. De rail heeft een open J-vorm, waarmee met behulp van stangen en schuifveren schilderijen en andere wanddecoraties eenvoudig opgehangen kunnen worden. Wilt u een discreet alternatief voor de stang, dan is het mogelijk om een cilinderblok met transparant perlonkoord in de rail te gebruiken. Aan de perlon ophangdraad kunnen vervolgens, afhankelijk van het gewicht van het schilderij of de wanddecoratie, verschillende ophanghaken geschoven worden.

De Classic Rail is een open railsysteem met een eigentijdse uitstraling. Dit schilderij ophangsysteem is beschikbaar in een witte en aluminium uitvoering. De stangen die in de rail geplaatst kunnen worden variƫren in diktes van 2 en 3 mm en hebben een maximale draagkracht van 20 kg. De stangen, wit of staal, gebruiken verschillende schuifveren.

Image title

Click Rail

De Click Rail is een flexibel schilderij ophangsysteem dat eenmalig aan de wand gemonteerd wordt. Met het Click & Connect systeem is de montage van het railsysteem snel en eenvoudig. De Click Rail kan tegen het plafond gemonteerd worden en kan ook geschilderd worden in de kleur van de wand of het plafond. Het schilderij ophangsysteem wordt op deze manier bijna onzichtbaar. Het uiterlijk vande ophangrail maakt dat het makkelijk in elke ruimte en in elk interieur te integreren is. Schilderijen of fotolijsten ophangen is altijd flexibel door de verschillende ophangdraden met ophanghaken op elke gewenste plek in het railsysteem in te klikken.

Combi Rail Pro Light

De Combi Rail Pro Light kan worden voorzien van Philips halogeen LED-verlichting om uw kunstwerken mooi naar voren te kunnen laten komen.

Top Rail

Dit flexibele schilderij ophangsysteem wordt aan het plafond gemonteerd. Top Rail is ook een ideaal ophangsysteem om te gebruiken in combinatie met systeemplafonds. Door de plafondrail te bevestigen tegen de houten kantlat van een systeemplafond, 'verdwijnt' de rail als het ware in het plafond. Het 'onzichtbare' schilderij ophangsysteem biedt vervolgens in de gehele ruimte, voor alle wanden, de mogelijkheid om schilderijen en wanddecoraties flexibel te plaatsen, verwisselen en vervangen. Op elke gewenste plek in de plafondrail kunnen immers ophangdraden geklikt worden. De Top Rail is ook geschikt voor directe bevestiging tegen betonnen plafonds.
177 product(en)
Bekijk:
Sorteren op:
 •       
 • ARTITEQ Top Rail 600cm wit
  Nummer 132144778
  MBH 60 meter
        
 •       
 • ARTITEQ Hoekverbinder 2 x wit blister DIY 1
  Nummer 132156059
  blis = 2 stuks
        
 •       
 •       
 • ARTITEQ Click & Connect 6x Blister DIY 2
  Nummer 132156075
  blis = 6 stuks
        
 • ARTITEQ Eindkap 2x wit Blister DIY 3
  Nummer 132156113
  blis = 1 stuk
        
  Laden
  Laden