BEL ONS 088-0204000

Fento kniebeschermers

Fento kniebeschermers

De knieën van een vloerenlegger of tegelzetter hebben veel te verduren, waarschijnlijk meer dan die van veel topsporters. Door het voortdurend op de vloer werken is het van groot belang om je knieën goed te beschermen en zodoende knieklachten te voorkomen.

Kniestukken of kniebeschermers

Uiteraard zijn er voor onze werkbroeken ook kniestukken leverbaar, maar die bieden uiteraard niet de steun en stabiliteit die een Fento kniebeschermer biedt. Deze kniestukken voor in een broek zijn prima geschikt bij het klussen of het werken in de tuin, maar het nadeel van kniestukken is dat je steeds aan een broekspijp of kniestukzak moet trekken om hem op de juiste plaats te krijgen. De kniebeschermers van Fento zitten juist om de knie heen waardoor ook in zijwaartse richting steun aan de knie geboden wordt, daarmee zijn deze professionele kniebeschermers inmiddels de standaard in de bouw.

Fento kniebeschemers ondersteunen en beschermen het onderbeen

Het principe van de FENTO kniebeschermer is eenvoudig: comfort door natuurlijke drukverdeling. Een vochtabsorberende inlay ondersteunt het onderbeen en brengt de gebruiker tot de juiste lichaamshouding. Daarnaast biedt de kniebeschermer veel zitcomfort en voorkomt het werkelijk knie- en rugklachten. De buitenlaag is gemaakt van slijtvast polyethyleen, wat zich kenmerkt door flexibiliteit en waterdichtheid. Kniecomfort

De Fento 200 Pro is met zijn 250 gram vederlicht en daardoor comfortabel in zowel zithouding als tijdens het lopen. Na jaren van ontwikkeling en testen is deze nieuwste Fento kniebeschermer een feit.

‘We merkten dat er behoefte was aan een kniebeschermer die ergonomisch goed in elkaar zit’ aldus fysiotherapeut Geert Kaal die samen met zeilmaker René van Rijn de kniebeschermer ontwikkeld heeft. ‘Het heeft ons tevens een innovatieprijs opgeleverd'. Alle kniebeschermers van FENTO zijn CE gecertificeerd: CE DIN EN 14404.

8 product(en)
Bekijk:
Sorteren op:
 • FENTO Knee Protector 200
  Nummer 450001
        
 • FENTO Knee Protector 400
  Nummer 450002
        
 • FENTO elastieken voor Knee Protector 200
  Nummer 450003
  Set à 2 stuks
        
 • FENTO 200 Pro inlays
  Nummer 6903127
  Geschikt voor Fento 6903111
        
 • FENTO beschermkap voor Knee Protector
  Nummer 450005
  Geschikt voor Fento 200 en 400
        
 • FENTO elastieken voor Knee Protector 400
  Nummer 450004
  Set à 4 stuks
        
  Met de filters kan je jouw (zoek)resultaten nauwkeuriger maken.
  Laden
  Laden