BEL ONS 088-0204000

Aquamarijn

Milieubewuste producten voor de vloer


Image title

De omgeving waarin we wonen, spelen, leren en werken heeft grote invloed opgezondheid en welbevinden. Toepassing van veilige, schone, natuurlijkematerialen zorgt ervoor dat iedereen zich thuis en behaaglijk voelt. Aquamarijn draagt daar van harte actief aan bij.

Vanuit de overtuiging dat de levende natuur veel meer te bieden heeft dan welke chemische oplossing ook, legt Aquamarijn zich volledig toe op het ontwikkelen en produceren van oliën en wassen gemaakt van herwinbare natuurlijke grondstoffen. Uitgangspunt is een optimale balans tussen maximale technische bruikbaarheid, duurzaamheid en esthetiek enerzijds en minimale milieu- en gezondheidsbelasting anderzijds.

Tot grote tevredenheid van zowel verwerkers als gebruikers worden jaarlijks ook miljoenen vierkante meters parket, plankenvloeren, lambrizeringen en meubelen afgewerkt met onze unieke water- en oplosmiddelvrije full solid vloerolie CORCOLen hardwax-olie WAXOL 100. Met CORCOL vloerolie en WAXOL 100 hardwax-olie is één behandeling voldoende.

Aquamarijn olie en hardwax

Verwerkers en gebruikers waarderen Aquamarijn Olie & Wax wegens het fraaie resultaat, de natuurlijke samenstelling, de unieke duurzaamheid en vlekbestendigheid en de tijd- en kostenbesparing.

Evenals Aquamarijn Natuurverven zijn ook Aquamarijn Olie & Wax een klasse apart en jaarlijks worden tot volle tevredenheid van zowel verwerkers als gebruikers miljoenen vierkante meters vloeren en meubels met deze producten afgewerkt.

Aquamarijn maakt perfecte onderhoudsproducten voor oppervlakken met zowel olie, hardwax alshardwaxolie.

Het onderhoud van oppervlakken met olie, olie + hardwax of hardwaxolie omvat in het kort droog reinigen met een stofzuiger en/of stofwisser en lichtvochtig reinigen met een speciale neutralereiniger of een speciale, voedende zeep. Afhankelijk van het gebruik moet hetoppervlak periodiek (plaatselijk) worden opgefrist met onderhoudsolie ofonderhoudshardwax.

Aquamarijn onderhoudsproducten zijn niet alleen geschikt voor hetonderhoud van met Aquamarijn olie, hardwax of hardwaxolie afgewerkteoppervlakken, maar ook voor met olie, hardwax of hardwaxolie van ander fabricaatafgewerkte oppervlakken. Ben je niet tevreden over je huidige onderhoudsproduct,probeer dan eens Aquamarijn. Onze kwaliteit zal je overtuigen.Er zijn geen producten gevonden.
    Met de filters kan je jouw (zoek)resultaten nauwkeuriger maken.
    Laden
    Laden