BEL ONS 088-0204000

INTR. Point Leek geopend!

donderdag 6 mei 2021
Met het nieuwe INTR. Point in Leek krijgen de klanten van INTR. in het Noorden van het land een zeer ruime en inspirerende showroom tot hun beschikking waar zij hun (particuliere) klanten mee naar toe kunnen nemen met een groot afhaalmagazijn dat dagelijks wordt aangevuld.

Image title

GROOTHANDEL INTR. NU OPEN IN LEEK

Groothandel INTR. heeft nu haar deuren ook geopend in het Groningse Leek. Met dit nieuwe INTR. Point hebben de klanten van INTR. in de provincie Groningen niet alleen een zeer ruime en inspirerende showroom tot hun beschikking waar zij hun (particuliere) klanten mee naar toe kunnen nemen, maar ook een groot afhaalmagazijn dat dagelijks wordt aangevuld. Op maandag 3 mei opende vestigingsmanager Edwin Bakker het nieuwe INTR. Point. Voor de klanten van nieuwe INTR. Point in Leek heeft INTR. de komende periode een aantal leuke welkomstacties in petto. Deze acties zullen via het nieuwe INTR. Point in Leek en via Social Media kenbaar worden gemaakt. Eerder dit voorjaar opende INTR. haar deuren in Delft.

Met het nieuwe INTR. Point in Leek krijgen de klanten van INTR. in het Noorden van het land een zeer ruime en inspirerende showroom tot hun beschikking waar zij hun (particuliere) klanten mee naar toe kunnen nemen met een groot afhaalmagazijn dat dagelijks wordt aangevuld. Nieuw bij INTR. in deze regio is het een compleet assortiment voor de parketteur. De nieuwe vestiging, die 3 x zo ruim is als het filiaal in Assen, wordt de verantwoordelijkheid van vestigingsmanager Edwin Bakker, bekend uit de markt als het gezicht van het INTR. Point in Assen. Paul Dogger blijft als buitendienstmedewerkers ook het vertrouwde aanspreekpunt bij de klant op locatie. De vestiging in Assen zal gesloten worden.

Adres en bereikbaarheid

De nieuwe vestiging van INTR. aan de Kapteynlaan 9 in Leek is centraal gelegen en goed bereikbaar vanaf de snelweg.

Parket

Ook in Leek zijn alle materialen die een parketteur nodig heeft snel én eenvoudig verkrijgbaar. Ook het parket zelf kan door INTR. geleverd worden, wat een groot voordeel is voor de parketteur, want het materiaal van de merken Barlinek, Lieverdink, Duo en Saffier kan eenvoudig én verwarmd worden afgehaald. Ook alle producten voor het leggen, afwerken en onderhouden van de parketvloer zijn bij INTR. in Leek op voorraad. Bij INTR. in Leek zijn diverse A-merken voor de parketteur verkrijgbaar, waaronder Uzin, Pallmann en Wolff.

Materialen voor de woninginrichter

In de nieuwe showroom zijn ook legio mogelijkheden voor raamdecoratie te bewonderen van merken als Nuance te bewonderen. Ook kan de ZZP-er hier terecht met zijn klanten om een nieuwe PVC- of laminaatvloer te kiezen van bijvooreeld mFLOR, Saffier of Parador. Uiteraard zijn ook alle andere benodigde materialen, zoals lijm, egalisatie, rails en roedes uit voorraad leverbaar.

Afhaalmogelijkheid klanten Uzin Utz Nederland

INTR. is onderdeel van Uzin Utz Nederland. Dat betekent dat klanten van Uzin Utz Nederland in de regio Groningen gebruik kunnen maken van de afhaalmogelijkheid van UZIN lijmen en egalisatie, Pallmann lijmen of andere materialen voor de parketteur en Wolff gereedschappen.

Over INTR.

Uzin Utz Nederland bv is sinds 2018 eigenaar van Groothandel Forinn bv en Bosgoed Groothandel bv. Sinds 1 april 2019 zijn deze groothandels onder de nieuwe naam INTR. actief op de Nederlandse markt. INTR. beschikt over een compleet assortiment voor professionele vloer- en raamafwerking voor woning-, projectinrichting en parketspeciaalzaken. De toegevoegde waarde van INTR. bestaat uit een klantgerichte benadering, een optimale service en een uitgebreid assortiment van uitstekende producten in A-merken en private labels zoals Saffier vloeren, Nuance raamdecoratie, Wepro rail & roede en horrenprogramma. Uiteraard zijn de merken Uzin, Pallmann en Wolff van Uzin Utz Nederland ook vertegenwoordigd op de INTR.-Points. De hoofdvestiging van INTR. is gevestigd in Deventer. Daarnaast heeft INTR. diverse vestigingen in het hele land en is de groothandel sinds het voorjaar van 2021 ook vertegenwoordigd in Delft en Leek. De vestigingen Assen en Ridderkerk zullen na opening van de nieuwe INTR. Points worden opgeheven. Bij INTR. werken 75 medewerkers.

Over Uzin Utz Nederland

Uzin Utz Nederland bv (voorheen Unipro) levert met de merken Uzin, Wolff, Pallmann, Arturo en Codex alles voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren. De firma is gevestigd in Haaksbergen en maakt deel uit van de internationaal opererende, beursgenoteerde Uzin Utz Group uit Duitsland. Bij de bouw van haar bedrijfspand in Haaksbergen in 2014 heeft Uzin Utz Nederland haar visie op duurzaamheid vertaald naar een praktische manier van bouwen en produceren. Hierdoor worden de meeste producten van Uzin Utz Nederland geproduceerd in de ‘groenste’ fabriek van ons land. Bij Uzin Utz Nederland werken 120 medewerkers.

Image titleImage titleImage titleImage title

Laden
Laden