BEL ONS 088-0204000

Vacature - Assemblage medewerkers

vrijdag 6 november 2020
Deel uitmaken van een groeiende organisatie, in een functie waarin jouw technische vaardigheden goed tot zijn recht komen? In ons team in Deventer hebben wij ruimte voor nieuwe assemblage medewerkers.

Word jij onze nieuwe collega?


Deel uitmaken van een groeiende organisatie, in een functie waarin jouw technische vaardigheden goed tot zijn recht komen? In ons team in Deventer hebben wij ruimte voor

Assemblage medewerkers


Wat ga je doen?

Bij INTR. wordt een breed assortiment producten verkocht voor de woninginrichter. Daarbij hebben we het ook over maatwerk producten, te denken aan raamdecoratie. Op dit moment worden maatproducten voornamelijk geassembleerd in Asten, waar onze assemblage medewerkers bezig zijn met het buigen en assembleren van gordijn rails en roedes, het op maat maken van rolgordijnen, rolhorren en het in elkaar zetten van halffabricaten. Hiertoe behoren ook vaak buig-, zaag- en booractiviteiten.

Wat heb je nodig?

Het belangrijkste voor deze functie is, dat je een goede drive hebt. Je bent enthousiast, weet van doorpakken én hebt een goed technisch inzicht. Daarnaast ben je nauwkeurig, dergelijke werkzaamheden vragen om een accurate aanpak in jouw werk. Indien je beschikt over deze vaardigheden, kunnen wij jou de specifieke greepjes van het vak verder aanleren. Wat je daarvoor alleen nog nodig hebt, is een mbo 2 werk+ denkniveau. Omdat je af en toe ook het magazijn moet ondersteunen bij werkzaamheden is het hebben of halen van een reachtruckdiploma noodzakelijk.

Hoe ziet het team eruit?

Op dit moment werken we in Deventer met ca. 14 collega’s in het magazijn. Daar komen twee assemblage medewerkers bij. Iedereen helpt elkaar. Is het een keer wat rustiger in jouw werk? Dan help jij je collega’s in het magazijn verder.

Goed om te weten

De specifieke kennis van het assembleren zit in Asten, daarom is het van belang dat we deze kennis gaan overdragen. Het kan daarom voorkomen dat je een aantal weken in Asten aanwezig moet zijn, zodat we je de basis van de werkzaamheden goed kunnen aanleren alvorens je zelfstandig aan de slag kunt in Deventer.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een organisatie waarin je volop de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt
  • Wij kennen 25 vakantiedagen en een fulltime dienstverband (40 uur)
  • 8% vakantietoeslag
  • Een goede pensioenregeling waaraan je gaat deelnemen
  • Gezellige en betrokken collega’s

Enthousiast geworden?

Meer over ons te weten komen? Check dan nog even www.intr.nl. Vragen over de sollicitatie? Neem gerust contact op met mijn collega Bert Tibben via 06 12 66 84 11. Direct solliciteren kan met een motivatie én cv in PDF formaat naar HR@Intr.nl.


Laden
Laden