ROYL assortiment vernieuwd

maandag 15 april 2019

Vanaf 22 april is het complete ROYL assortiment vernieuwd! Niet alleen hebben de verpakkingen een nieuw uiterlijk, ook zijn de bestaande producten slimmer verpakt en nieuwe producten toegevoegd.

Corcol wordt ROYL

De assortimenten van Aquamarijn en ROYL zijn samengevoegd tot één overzichtelijk geheel. Zo gaat de vertrouwde Corcol verder als ROYL OIL 1K. En de Clien-R CLien-S en Clien-Z verder als ROYL Milde Reiniger, ROYL Intensief Reiniger en ROYL Vloerzeep.

Rigo vertrouwt er op dat ze door het maken van deze keuze de eindgebruiker een veel breder en overzichtelijker assortiment kunnen bieden.

Alles over kleur

Voor de losse KLEURPIGMENTEN hebben we gekozen voor een nieuwe knijpverpakking, zodat ze eenvoudiger toe te voegen zijn aan de verschillende basissen. De Color samples zijn vervangen door KLEURMONSTERS: 60 ml in een knijpverpakking. Deze is zuiver bedoeld voor het maken van je eigen kleurstalen en proefborden. Van de meest populaire kleuren hebben we nu halve liters ROYL OIL 2K Ready mixed. Zo kun je nu ook kleinere oppervlakken economisch afwerken met ROYL OIL 2K. De losse KLEURPIGMENTEN zijn ook geschikt voor het aankleuren van de SKYLT Overlakbare Kleurolie.

Nieuw in het assortiment

De makers ontwikkelden twee nieuwe onderhoudsproducten. Een WATERGEDRAGEN ONDERHOUDSOLIE voor de consument, en een professioneel PROJECT ONDERHOUD 2K. En zoals gezegd voegen we dus ready-mixed halve liters ROYL OIL 2K toe in de kleuren C10 Alaska White, C10+10 Double Alaska White, W09 Foggy, C09 Mountain Grey,  W17 Grasping, W10 Livid, C11 Natural Oak, W16 Overcast, B20 Pitch, C13 Smoaked Oak. 

Nieuw onder ROYL zijn REACTIEVE BEITSEN in vier varianten welke een verouderingseffect creëren op het hout en vervolgens worden afgewerkt met een ROYL olie naar keuze.


Image title

Laden
Laden