BEL ONS 088-0204000

Modulyss

woensdag 4 november 2020
INTR. breidt haar assortiment uit met Modulyss tapijttegels. INTR. ziet de tapijttegel van Modulyss als een mooie toevoeging aan haar assortiment voor zowel de woninginrichter als de ZZP’er. De gehele collectie van de tapijttegels is te bezichtigen op de INTR. Points in het beschikbare POS materiaal.
Modulyss collectie

Modulyss ontwerpt en vervaardigt unieke tapijttegels in België. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn ze uitgegroeid tot een gevestigde waarde met een sterke identiteit binnen de vloerbedekkingssector.

Mix & match

De Modulyss tapijttegelcollecties zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren, structuren en patronen die je eindeloos kan combineren. Ideaal voor zij die op zoek zijn naar een eigentijdse en innovatieve vloerbekleding.

Design, kwaliteit en duurzaamheid

Modulyss streeft er naar om inventief en creatief te zijn bij het produceren van hun tapijttegels. Van circulaire en Cradle to Cradle CertifiedTM-oplossingen tot CO2-neutrale tapijttegels, Modulyss geeft jou alle mogelijkheden om je ecologische voetafdruk te verkleinen zonder daarvoor aan kwaliteit of design te hoeven inboeten.


Laden
Laden