BEL ONS 088-0204000

Wekador bits en bithouders

Er zijn veel manieren om bits vorm te geven, toch is er maar één manier om bits met uiterst nauwkeurige hoeken te produceren. Dit gebeurt bij Wekador door een computergestuurde productie op basis van geometrische CNC-profilering. 
Hierdoor voldoen de producten altijd aan alle specifiacties conform de DIN-normen, er is geen ander proces dat een hogere precisie kan bieden en de computer controleert automatisch alle eisen gedurende het gehele productieproces. Dit zorgt ervoor dat alle producten altijd dezelfde stabiliteit hebben en dat producten buiten de tolerantiegrenzen automatisch uitgesorteerd worden.

Alleen bits en houders met een volledig correcte afmeting garanderen een optimale pasvorm op de schroef, die zorgt om de torsie te versterken. Conische profielen bieden zelfs een extra klemmend effect en het resultaat is dat de schroef niet snel valt.
Wekador bits
Normaliter worden de bitjes gehard en moeten ze schoon geblazen worden, door te zandstralen wordt al het vuil verwijderd dat zich heeft kunnen hechten op de bitjes gedurende het productieproces. Dit zandstralen zorgt er echter voor dat de vleugelranden van de bits ook minder scherp worden en daarmee wordt de pasnauwkeurigheid aangetast. Wekador heeft hiervoor echter met de "Cool Nitrogen"  methode de ideale oplssing gevonden.
Dit unieke hardingsproces is geheel anders en biedt een veel hogere kwaliteit. Het verbetert de pasvorm en het hele proces van zandstralen is niet meer nodig. Het resultaat is een beter klemeffect en een hogere torsie. Daarnaast biedt deze werkwijze ook nog een verbeterde bescherming tegen corrosie.

Kwaliteit is belangrijk, maar het milieu ook, vandaar dat de "Cool Nitrogen" productiemethode ook nog eens ecologisch verantwoord is.
6 product(en)
Bekijk:
Sorteren op:
 • WEKADOR Bit PZ 25mm ¼ Nr. 2 torsion CoN, 10st.
  Nummer 6110040
  Zakje à 10 stuks
        
 •       
 • WEKADOR Bit PH 25mm ¼ Nr. 1 torsion CoN, 10st.
  Nummer 6110048
  Zakje à 10 stuks
        
 • WEKADOR Bit PZ 25mm ¼ Nr. 20 torsion CoN, 10st. *
  Nummer 6110041
  Zakje à 10 stuks
        
 • WEKADOR Bithouder ¼ 58mm met veer
  Nummer 6110039
  Magnetische bithouder
        
 •       
  Met de filters kan je jouw (zoek)resultaten nauwkeuriger maken.
  Laden
  Laden