BEL ONS 088-0204000

Stofzuigers van erkende kwaliteit

Image title

Als stofzuiger specialist produceert Starmix al meer dan 90 jaar een breed scala aan bekende, vermogenssterke stofzuigers voor bouw, bedrijf, industrie en privé bereik met een innovatief filterconcept.

Ze ontwikkelen en produceren stofzuigers voor de meest bekende producenten van elektro gereedschapsmerken in Europa en USA. Daarbij is flexibiliteit en een hoge mate van klanttevredenheid onze centrale doelstelling, zodat Starmix het ideale merk is voor bedrijf en industrie.

Gereedschap stofzuigers

Starmix gereedschapszuigers zijn speciaal gemaakt voor het stofvrij werken met elektrische gereedschappen. Bij slijpen, zagen, frezen en boreImage titlen komt veel (ongezonde) stof vrij en deze zuigers zijn speciaal ontworpen voor het afzuigen van stof direct bij het elektrische gereedschap.

De Starmix stofzuigers zijn inzetbaar als bouwzuiger voor o.a. het afzuigen van kwartsstof maar ook als industriële stofzuiger en als alleszuiger. Starmix heeft gereedschapszuigers met en zonder filterreiniging of voor nat- en droog zuigen, kortom uitstekende machines voor alle reinigingstaken voor de professional.

Het filterconcept is effectief en de filterreiniging is automatisch gestuurd voor een grotere doelstreffendheid en een langere levensduur.

Onderdelen stofzuigers

Starmix komt met een uitgebreid assortiment toebehoren om de stofzuigers aan te kunnen sluiten op verschillende merken gereedschap. Uiteraard zijn er ook speciale veiligheidsslangen en filters verkrijgbaar voor een optimale veiligheid en gezondheid bij het werken.

2 product(en)
Bekijk:
Sorteren op:
 • STARMIX Stoffilter polyester *
  Nummer 6601004
  Geschikt voor ADL, GS, HS en NSG
        
 •       
  Met de filters kan je jouw (zoek)resultaten nauwkeuriger maken.
  Laden
  Laden