BEL ONS 088-0204000

Leister lasgereedschap

Leister frees- en lasapparatuur

De merknaam Leister staat voor deskundigheid, jarenlange ervaring, kennis van toepassingen, innovatie en technologisch leiderschap.

lNTR. is dé Leister dealer voor de vloerenmarkt. Al decennia lang hebben we ervaring en kennis opgebouwd met dit Zwitserse merk dat garant staat voor kwaliteit en precisie. Of u nu op zoek bent naar een lasapparaat, een lasautomaat of een lasföhn, voor het perfect afwerken van naden in PVC en linoleum vloeren. Zeker in openbare ruimtes wordt steeds vaker gebruik gemaakt van vinyl vloeren en linoleum, de onderhoudsvriendelijkheid en hygiëne zijn belangrijke argumenten voor toepassing in bijvoorbeeld ziekenhuis of verzorgingstehuis.Het verbinden van banen of platen gaat met de Leister lasapparatuur zuiver en makkelijk, daarnaast omvat ons assortiment ook frezen en een breed aanbod aan handlasapparaten en uiteraard alle Leister onderdelen en toebehoren. Onderstaand enkele producten uitgelicht.

Leister Electron föhn

Uiteraard is deze krachtpatser onder de handapparaten van Leister bij INTR. te koop. Het uiterlijk van dit Image titleheteluchtapparaat werd ontleend aan de nieuwe appareten uit de Leister Triac reeks, wat voor de gebruiker een verbeterde ergonomie betekent. Leister mondstukken van eerdere Electron-modellen passen ook op deze nieuwe modellen.

De Lasföhn is geschikt voor gebruik op de bouwplaats en is het sterkste lasapparaat van Leister. Het bevat eenvoudig te reinigen luchtfilters en heeft een koolborstelstopper en een beveiligd verwarmingselement als ingebouwde veiligheidsvoorzieningen en wordt geleverd in een robuuste koffer.

Leister Groover voegenfrees

Image title

De ideale frees voor naden in harde vloerbedekkingen zoals, PVC, PE en linoleum. De Leister Groover loopt op drie wielen om te zorgen voor een gelijkmatige freesdiepte. De voegenfrees is voorzien van een terugverend freesblad die in combinatie met de verstelbare geleiderollen zorgt voor een perfecte uitlijning.

De frees is voorzien van een turbine en stofzak en werkt daardoor stofvrij. De machine heeft 2 standen met zeer hoge freessnelheden en maakt het frezen langs de randen en in verschillende soorten vloerbedekkingen mogelijk.

Leister Unifloor lasautomaat

Deze Leister lasautomaten zijn geschikt voor het perfect lassen van vloerbedekkingen zonder het Image titleapparaat steeds te verbouwen. Ze beschikken over een electronisch geregelde verwarming en een aanloopautmoaat.

De digitale display geeft de belangrijke lasparameters weer en de Leister Uniplan automaten hebben een traploos gecontroleerde luchtstroom.

Leister Minifloor

Image title

Nieuw in het Leister assortiment is de Minifloor Drive Unit, die een Leister Triac in enkele seconden tot hetelucht lasautomaat maakt. De grote flexibiliteit verhoogt de laskwaliteit en betrouwbaarheid aanzienlijk en maakt het werk een stuk makkelijker.

Het bijzondere van de Minifloor is dat hij van wand tot wand kan lassen zodat nalassen van de uiteinden niet meer nodig is. Door het volgen van de rand kan er naadloos gewerkt worden en bijna twee keer zo snel als met de hand. De dubbelassige aandrijving zorgt ervoor dat de randen perfect gevolgd worden en met 5,3kg is het een lichtgewicht onder de lasautomaten.

Leister onderdelen

Voor alle Leiser apparaten is er een ruime sortering toebehoren, denk aan Leister nozzles (mondstukken), hitte-elementen, diode’s, enz. Check hieronder een overzicht van Leister artikelen.

34 product(en)
Bekijk:
Sorteren op:
 • LEISTER Groover voegenfrees
  Nummer 43790
  108.393
        
 • LEISTER Triac lasset in kist
  Nummer 43750
  incl toebehoren
        
 • LEISTER Buismondstuk (rond 37mm) 5mm
  Nummer 6701062
  107.154 t.b.v. Ghibli
        
 • LEISTER Ghibli AW Heteluchtapparaat
  Nummer 6701060
  148.061 incl. steun en koffer
        
 • LEISTER Electron ST fohn
  Nummer 6701059
  145.567 - ter vervanging van art. 43710
        
 •       
 • LEISTER Minifloor aandrijving 230V
  Nummer 6701057
  154.330
        
 • LEISTER schoonmaakborstel messing rond 3mm
  Nummer 6701056
  300x100mm t.b.v. 6701042
        
 • LEISTER Mes 3½mm standaard voor Groovy
  Nummer 6701053
  150.815 Geschikt voor 6701052
        
 •       
  Met de filters kan je jouw (zoek)resultaten nauwkeuriger maken.
  Laden
  Laden