BEL ONS 088-0204000

Saffier Cork Chairs

Saffier Kurkstoffen
Kurkstof is gemaakt van natuurlijk en met de hand bewerkt kurk.  Het ruwe materiaal is enorm sterk en ongewoon duurzaam.

Voor onze kurkstoelen en zitzakken wordt uitsluitend kurk uit Portugal gebruikt, die met de hand is geplukt. De kurkeiken produceren zuurstof en absorberen koolmonoxide en de 60 miljoen kurkeiken op onze planeet verminderen de jaarlijkse CO2-uitstoot naar schatting met 5%. De keuze voor kurk is daarmee ook een keuze voor je toekomst en die van je kinderen. Het verwijderen van de kurkschors (waarmee de Saffier stoel wordt geproduceerd) van een boom verhoogt zijn opname van CO2 en ene kurkeik kan in zijn levensduur van zo'n 200 jaar maar liefst 16 keer van zijn schors ontdaan worden. 

De kunst van het bewerken heeft bij de Saffier stoelen altijd esthetiek en functionaliteit als uiteindelijk doel, een specifiek design met een grote persoonlijkheid. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige producten die je tegelijkertijd een eigentijdse uitstraling en een hoge mate van comfort bieden.
Image title
De kurk kennis van de producent gaat drie generaties terug in de tijd, daarmee zijn de Saffier Cork chairs doordrenkt met ervaring en kennis op kurkgebied. Wij zijn ge├»nspireerd door kurk en willen deze inspratie graag met jou delen. We geloven dat elk detail het verschil kan maken.

De verschillende modellen stoelen en zitzakken hebben ieder hun eigen sterke persoonlijkheid, leer onze dames beter kennen door op de productpagina's te kijken. Ieder model is verkrijgbaar met verschillende kurkstoffen als afwerking.

De levertijd van Saffier Cork Chairs bedraagt ongeveer 8 weken, behandel de stoelen direct na plaatsing met Saffier Corkart Care onderhoudsmiddel.
Er zijn geen producten gevonden.
    Met de filters kan je jouw (zoek)resultaten nauwkeuriger maken.
    Laden
    Laden