• verkoop@intr.nl
  • 088-0204000

Horren: bescherming, comfort en stijl voor elk seizoen

De zomer is bijna aangebroken en daarmee begint ook het seizoen van de horren! Juist nu, terwijl zwermen muggen en andere insecten hun opwachting maken, is het hoog tijd om het belang van goede horren te benadrukken. Onze horren bieden effectieve bescherming tegen deze ongewenste gasten, zonder in te leveren op stijl.

01-05-2024
Horren: bescherming, comfort en stijl voor elk seizoen

Een divers assortiment voor elk doel

Ons horrenassortiment biedt een uitgebreide selectie voor vrijwel elk raam of deur in een woonomgeving. Profiteer deze maand van maar liefst 20% korting op elke hor! Ventilatie speelt in huis een belangrijke rol, of het nu gaat om de keuken, woonkamer of slaapkamer. Het is verstandig om frisse lucht binnen te laten, terwijl ongewenste insecten buiten worden gehouden. Met een scala aan ontwerpen en functionaliteiten, bieden horren de perfecte oplossing voor elke behoefte.

Rolhor Bologna

Voor ramen: rolhor Bologna

De rolhor Bologna biedt een elegante oplossing voor ramen, met een veerrolmechanisme dat het gaas moeiteloos laat op- en afrollen. Vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, biedt deze hor een duurzame en stijlvolle bescherming tegen insecten. Met verschillende kleuropties en gaasvarianten, zoals het BetterVue gaas voor optimale doorkijk en bescherming, past de rolhor Bologna perfect bij het interieur en onze behoeften.

WEPRO Rolhor Bologna

Voor deuren: plissé hordeur Linate

De plissé hordeur Linate is niet alleen functioneel, maar ook een esthetische toevoeging aan de woning. Met een beweegbare kunststof ketting als geleider, biedt deze hordeur een naadloze doorgang zonder obstakels. De ondergeleider van slechts 3 mm hoogte zorgt ervoor dat deze hordeur letterlijk drempelverlagend is. Of het nu gaat om een standaard installatie in het kozijn of een op-de-dag montage, de plissé hordeur Linate past zich aan elke behoeften aan.

WEPRO Linate Plissédeur

Inzethor Roma

De inzethor Roma biedt een veelzijdige oplossing voor draaikiepramen zonder dat er gaten in het kozijn hoeven te worden geboord. Eenvoudig te plaatsen en te verwijderen, biedt deze hor bescherming zonder afbreuk te doen aan het uiterlijk van ramen. Met optionele profielen en gaasopties, waaronder anti-pollengaas voor mensen met hooikoorts of allergieën, biedt de inzethor Roma de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.

WEPRO Inzethor Roma

Voorzethor Milano

De voorzethor Milano is een veelzijdige hor die op de meeste kozijnen kan worden toegepast. Met verschillende montagemogelijkheden en optionele profielen en gaasopties, biedt deze hor bescherming en comfort voor elke ruimte. Of het nu gaat om het creëren van een gezellige leefomgeving of het beschermen tegen allergenen, de voorzethor Milano staat garant voor een optimale gebruikerservaring.

WEPRO Voorzethor Milano
Linda Halsema
Linda Halsema
Auteur
Contact: